Artykuły prasowe

Tajemnica włoskiego smaku – cztery odsłony pesto marki Grand'Italia
Przesycony aromatem świeżych ziół, aksamitny sos pesto to prawdziwa esencja włoskiej kuchni.

Kompozycja „Poziomkowy raj” marki Czas na Herbatę – owocowy zawrót głowy
Kusząca słodkim smakiem i intensywnym aromatem poziomka jest bez wątpienia jednym z najbardziej lubianych darów lata.

NOWOŚĆ! Sezon grillowy w trzech smakach – kiełbaski MIX Grillowy marki Nove
Większości z nas piękna pogoda kojarzy się z zielonym światłem dla przygotowywania posiłków na świeżym powietrzu.

Sposób na gęste przetwory
Przetwarzaj z pasją i smakowicie – soczyste truskawki, pachnące lasem jagody, wiśnie prosto z sadu… Smaki i aromaty lata możesz zatrzymać w konfiturach i dżemach na długo. Czy wiesz, jak to się dzieje, że dżem w rondlu gęstnieje?

Nowe piwo od Browaru Jagiełło
Regionalny Browar Jagiełło wypuścił na rynek nowy trunek. To piwo Jagiełło Vienna Lager, które charakteryzuje się wyjątkową bursztynową barwą, gęstą pianą oraz delikatną nutą chmielu aromatycznego.
ZL Nałęczów Zdrój laureatem Złotego Orła Biznesu z Diamentami
Zakład butelkujący Cisowiankę został uznany jedną z najlepszych firm Lubelszczyzny.

Napar inny niż wszystkie – rooibos z oferty Czas na Herbatę
Aromatyczny rooibos szturmem podbija serca Polaków. Charakterystyczny smak, subtelny kolor i zdumiewające właściwości tego naparu sprawiają, że chętnie sięgają po niego niemal wszyscy: dorośli, dzieci i osoby starsze.

181 SUPERMARKET SIECI MILA! OTWARCIE JUŻ W ŚRODĘ!
W Łodzi 3.06.2015 otwiera się kolejny supermarket, należący do sieci Mila. Nowa placówka to już 15-sty nowo otwarty sklep sieci Mila w tym roku. Obecnie spółka market-Detal posiada 181 sklepów na terenie całego kraju.

Letnia uczta z Dawtoną
Ciepłe wieczory sprzyjają spędzaniu czasu na świeżym powietrzu w towarzystwie rodziny i znajomych… ale bez przekąsek ani rusz. Dawtona zaprasza zatem na wyjątkową ucztę. Przygotujesz ją szybko z pomocą warzyw w puszkach.

Wypij Owoc!
JESTEŚ ZAPRACOWANY? SZUKASZ ZDROWYCH PRZEKĄSEK, KTÓRE WZMOCNIĄ TWÓJ ORGANIZM I DODADZĄ WITALNOŚCI? MAMY DLA CIEBIE ROZWIĄZANIE: Nektary na bazie przecierów z polskich jabłek FRUTITU
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!