Cudze chwalicie, swego nie znacie – Jarmark Regionalny w Porcie Łódź


Cudze chwalicie, swego nie znacie – Jarmark Regionalny  w Porcie Łódź
2015-06-11
Według tegorocznego badania „Polska na talerzu” przeprowadzonego przez firmę badawczą IQS aż 56 % Polaków stawia na produkty i kuchnię rodzimą. Najlepsze smaki pochodzące z różnych rejonów naszego kraju będzie można odkryć podczas Jarmarku Regionalnego w Porcie Łódź

Podlaskie sery z Korycina, oscypki z Białego Dunajca, wędzone ryby z rodzimych stawów i jezior – taką ofertę przygotowali dla Klientów Portu Łódź wystawcy Jarmarku Regionalnego. Goście centrum handlowego, od najbliższego czwartku do niedzieli włącznie, będą mogli skosztować i zakupić zdrowe, nieprzetworzone produkty pochodzące prosto od producentów.

Jarmark Regionalny to połączenie tradycji z różnorodnością smaków. Na stoiskach znajdziemy polskie miody, suszone owoce, wędzone tradycyjnymi metodami wędliny oraz pieczywo wypiekane na zakwasie. Wśród wystawców obecny będzie także łaski browar „Koreb”, który prowadzi produkcję bazując na własnym ujęciu wody.  

 - Jarmarki Regionalne odbywają się w Porcie Łódź cyklicznie i niezmiennie cieszą się zainteresowaniem naszych Klientów. Dla konsumentów ważne są już nie tylko walory smakowe, coraz większą wagę przykładamy do składu i metod produkcji, chcemy aby nasza rodzina odżywiała się zdrowo. Dlatego Port Łódź zaprasza wystawców, którzy oferują nieprzetworzoną, regionalną żywność. Na Jarmarku Regionalnym jest różnorodnie i smacznie, tak aby każdy z Gości znalazł coś dla siebie – mówi Emilia Lange – Cichocka, menadżer marketingu Port Łódź.

Na Jarmark Regionalny zapraszamy w dniach 11 – 14 czerwca. Stoiska wystawców zlokalizowane będą w Atrium w pobliżu sklepu IKEA. 

Nadesłał:

beyondpr

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl