Artykuły prasowe

kanapki z kieleckimi dodatkami
Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca swoje produkty jako wyśmienity dodatek do kanapek! Bez względu na to, jakie składniki zostaną użyte do zrobienia Twojej ulubionej przekąski, majonez oraz musztarda w plastikowych opakowaniach idealnie skomponują się z każdym z nich.

Owocowe Love – dżemy Dawtona w nowych opakowaniach
Naturalny smak i zapach, delikatna konsystencja i kawałki soczystych owoców – oto, co kryje słoiczek dżemu Dawtona. Za oknem zima, ale aby poczuć aromat lata, wystarczy sięgnąć po jeden z 6 dostępnych smaków. Same opakowania także są warte uwagi, bo właśnie zyskały nowy wygląd.

Przekąska z hiszpańskim temperamentem – nadziewane zielone oliwki Sabores marki Serpis
Hiszpańskie słowo sabores oznacza smaki, dlatego nie dziwi fakt, że właśnie taką nazwę nosi linia wyjątkowo aromatycznych zielonych oliwek z dodatkami marki Serpis.

Navireo wspiera Śląskie Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu Markus
Działające w Grupie Multifood Śląskie Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu Markus wdrożyło system ERP Navireo firmy InsERT. Przedsiębiorstwo zyskało narzędzie wspomagające pracę działu handlowego, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki branży mięsnej.
Obroty MAXIMA GRUPĖ za rok 2014
Zeszłoroczne skonsolidowane obroty MAXIMA GRUPĖ wyniosły 2,583 miliarda EUR bez VAT i w porównaniu z rokiem 2013 wzrosły o 2,5%.
Nowe - wyszukane przez Kasię Bujakiewicz - bakalie od Bakalland!
Ambasadorka marki Bakalland Kasia Bujakiewicz podróżując po plantacjach bakalii nie tylko zdobywa wiedzę o bakaliach, ale również poszukuje inspiracji. Te, które szczególnie przypadły ambasadorce do gustu można już znaleźć na półkach.

Wielka moc w małym produkcie, czyli dlaczego warto sięgać po ziarenka
Nasiona oleiste, orzechy, zioła. Te niepozorne produkty skrywają bogactwo cennych składników. Włącz je do swojego jadłospisu, by cieszyć się dobrym zdrowiem i znakomitym samopoczuciem.

Ryż Biały marki Britta – uniwersalny dodatek
Ryż Biały marki Britta to wysokiej jakości ryż długoziarnisty, pochodzący ze specjalnie wyselekcjonowanych plantacji. Ze względu na możliwość wszechstronnego zastosowania, sprawdza się zarówno jako dodatek do dań tradycyjnych, jak i egzotycznych.

Owocowa kropla smaku – słoneczne aromaty zaklęte w koncentratach napoju Sunquick
Latem naturalnym elementem naszej codziennej diety są soczyste owoce i sezonowe warzywa. Niemniej w czasie chłodniejszych miesięcy ich brak warto rekompensować sobie równie bogatymi w witaminy produktami.
Sadyogrody.pl – nowy portal internetowy branży sadownictwa i ogrodnictwa
W odpowiedzi na potrzeby przedsiębiorców kolejnych branż, Grupa PTWP uruchomiła serwis www.sadyogrody.pl. Elektroniczna platforma wymiany wiedzy, poglądów i porad dla producentów, przetwórców oraz handlowców związanych z sadownictwem i ogrodnictwem dołącza do tytułów on-line Grupy PTWP.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!