Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

kanapki z kieleckimi dodatkami

kanapki z kieleckimi dodatkami

2015-02-09

Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca swoje produkty jako wyśmienity dodatek do kanapek! Bez względu na to, jakie składniki zostaną użyte do zrobienia Twojej ulubionej przekąski, majonez oraz musztarda w plastikowych opakowaniach idealnie skomponują się z każdym z nich.

więcej »
Owocowe Love – dżemy Dawtona w nowych opakowaniach

Owocowe Love – dżemy Dawtona w nowych opakowaniach

2015-02-06

Naturalny smak i zapach, delikatna konsystencja i kawałki soczystych owoców – oto, co kryje słoiczek dżemu Dawtona. Za oknem zima, ale aby poczuć aromat lata, wystarczy sięgnąć po jeden z 6 dostępnych smaków. Same opakowania także są warte uwagi, bo właśnie zyskały nowy wygląd.

więcej »
Przekąska z hiszpańskim temperamentem – nadziewane zielone oliwki Sabores marki Serpis

Przekąska z hiszpańskim temperamentem – nadziewane zielone oliwki Sabores marki Serpis

2015-02-06

Hiszpańskie słowo sabores oznacza smaki, dlatego nie dziwi fakt, że właśnie taką nazwę nosi linia wyjątkowo aromatycznych zielonych oliwek z dodatkami marki Serpis.

więcej »
Navireo wspiera Śląskie Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu Markus

Navireo wspiera Śląskie Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu Markus

2015-02-06

Działające w Grupie Multifood Śląskie Centrum Dystrybucji Mięsa, Wędlin i Drobiu Markus wdrożyło system ERP Navireo firmy InsERT. Przedsiębiorstwo zyskało narzędzie wspomagające pracę działu handlowego, ze szczególnym uwzględnieniem specyfiki branży mięsnej.

więcej »

Obroty MAXIMA GRUPĖ za rok 2014

2015-02-05

Zeszłoroczne skonsolidowane obroty MAXIMA GRUPĖ wyniosły 2,583 miliarda EUR bez VAT i w porównaniu z rokiem 2013 wzrosły o 2,5%.

więcej »

Nowe - wyszukane przez Kasię Bujakiewicz - bakalie od Bakalland!

2015-02-05

Ambasadorka marki Bakalland Kasia Bujakiewicz podróżując po plantacjach bakalii nie tylko zdobywa wiedzę o bakaliach, ale również poszukuje inspiracji. Te, które szczególnie przypadły ambasadorce do gustu można już znaleźć na półkach.

więcej »
Wielka moc w małym produkcie, czyli dlaczego warto sięgać po ziarenka

Wielka moc w małym produkcie, czyli dlaczego warto sięgać po ziarenka

2015-02-05

Nasiona oleiste, orzechy, zioła. Te niepozorne produkty skrywają bogactwo cennych składników. Włącz je do swojego jadłospisu, by cieszyć się dobrym zdrowiem i znakomitym samopoczuciem.

więcej »
Ryż Biały marki Britta – uniwersalny dodatek

Ryż Biały marki Britta – uniwersalny dodatek

2015-02-04

Ryż Biały marki Britta to wysokiej jakości ryż długoziarnisty, pochodzący ze specjalnie wyselekcjonowanych plantacji. Ze względu na możliwość wszechstronnego zastosowania, sprawdza się zarówno jako dodatek do dań tradycyjnych, jak i egzotycznych.

więcej »
Owocowa kropla smaku – słoneczne aromaty zaklęte w koncentratach napoju Sunquick

Owocowa kropla smaku – słoneczne aromaty zaklęte w koncentratach napoju Sunquick

2015-02-04

Latem naturalnym elementem naszej codziennej diety są soczyste owoce i sezonowe warzywa. Niemniej w czasie chłodniejszych miesięcy ich brak warto rekompensować sobie równie bogatymi w witaminy produktami.

więcej »

Sadyogrody.pl – nowy portal internetowy branży sadownictwa i ogrodnictwa

2015-02-03

W odpowiedzi na potrzeby przedsiębiorców kolejnych branż, Grupa PTWP uruchomiła serwis www.sadyogrody.pl. Elektroniczna platforma wymiany wiedzy, poglądów i porad dla producentów, przetwórców oraz handlowców związanych z sadownictwem i ogrodnictwem dołącza do tytułów on-line Grupy PTWP.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito