Artykuły prasowe
Mocno Mleczna przyjemności smaku
Kontynuując wedlowską tradycję czekoladnictwa, E.Wedel wypuszcza na rynek nową czekoladę Mocno Mleczną. Charakteryzuje się ona gładką i delikatną konsystencją, która przyjemnie rozpływa się w ustach. Jej zbalansowany, czekoladowo-mleczny smak dostarczy Ci wyjątkowej przyjemności smaku.
Ballantine’s 7 – nowy produkt w ofercie marki
Marka Ballantine’s wprowadza na polski rynek nowy wariant szkockiego trunku. Do rodziny produktów dołącza siedmioletnia whisky, dojrzewająca w dębowych beczkach po burbonie.
Falafele z Pasteną – pastą z czarnych oliwek OLE!
Falafele z Pasteną – pastą z czarnych oliwek OLE!
Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „must have” miłośnik
Niebanalny choć uniwersalny dodatek w Twojej kuchni: Pastena OLE! – absolutny „must have” miłośników czarnych oliwek.
Wino w Polsce zyskuje na popularności
Jak zmieniają się trunkowe zwyczaje Polaków? Od kilku lat w Polsce z roku na rok rośnie sprzedaż wina, w tym także wytrawnego. Jednak największa dynamika wiąże się ze wzrostem sprzedaży win musujących, takich jak prosecco czy cava.
Roślinny Majonez Kielecki w ofercie WSP „Społem”!
Brytyjski tygodnik The Economist okrzyknął rok 2019 rokiem weganizmu. Trend ten jest bardzo wyraźnie zauważalny. Coraz więcej ludzi całkowicie rezygnuje z produktów pochodzenia zwierzęcego.
Colian rozpoczyna budowę nowego magazynu w zakładzie w Opatówku
W pierwszych dniach sierpnia spółka Colian przystąpiła do realizacji inwestycji polegającej na budowie nowego magazynu w zakładzie w Opatówku. W obiekcie będą składowane napoje marki Hellena, w tym kultowa już Oranżada Hellena.
HEINZ YELLOW MUSTARD NA ŚWIATOWY DZIEŃ MUSZTARDY
Kultowa marka Heinz, niekwestionowany ekspert od sosów ze 150-letnią historią i tradycją, przedstawia kolejny produkt w swoim portfolio – Heinz Yellow Mustard.
Letnia sałatka z bakaliami HELIO Natura
Orzechy HELIO Natura, tak jak arbuza, najchętniej jadamy solo ;-), ale świetnie sprawdzają się także w letnich sałatkach!
ROWERY RE:CYCLE – POZNAJCIE DRUGIE ŻYCIE KAPSUŁEK NESPRESSO
Zasada 3R – Reduce, Reuse, Recycle – to coraz bardziej popularna reguła promująca odpowiedzialną konsumpcję dóbr i ponowne wykorzystanie odpadów. Dzięki niej materiały funkcjonują bardzo długo w obiegu zamkniętym, co skutecznie oddaje ideę zero waste.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.
Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.
Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.
Kamis inspiruje i wprowadza nowość na rynek
W odpowiedzi na codzienny pośpiech KAMIS wprowadza serię „Przepis na…”. Osiem produktów z przyprawami, ziołami oraz prostymi przepisami pozwala na szybkie przygotowanie pysznych dań, które oszczędzają czas, nie rezygnując z jakości posiłków.
Jak wybrać profesjonalną odzież gastronomiczną dla HoReCa? Praktyczne porady dla branży spożywczej
Branża HoReCa to świat, w którym detale tworzą całość. Od smaku potraw po wygląd personelu – wszystko musi grać. Profesjonalna odzież gastronomiczna to nie tylko estetyka, ale także komfort, higiena i bezpieczeństwo.
Najczęściej czytane artykuły:
Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.