Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Wielkie testowanie młynków Kotányi dobiegło końca

Wielkie testowanie młynków Kotányi dobiegło końca

2013-01-14

Właśnie zakończyła się wielka akcja testowania młynków z nowej linii marki Kotányi. Wybrani za pomocą aplikacji Testerzy mieli możliwość wypróbowania produktów w przeciągu jednego miesiąca i uzupełnienia ankiety oceniającej młynki w różnych aspektach. Czy młynki spodobały się Testerom?

więcej »

Branża rolnicza coraz bardziej innowacyjna

2013-01-12

Zdaniem wydawcy „Farmera”, branża rolnicza jest coraz bardziej wymagająca jeśli chodzi o jakość poszukiwanych informacji i źródła czerpania wiedzy oraz umiejętności.

więcej »
Konkurs „Igraj z Drosedem” rozstrzygnięty

Konkurs „Igraj z Drosedem” rozstrzygnięty

2013-01-11

Zmagania w grze DROSED zakończone. Zwycięzca konkursu otrzymał nagrodę wartości 6 tys. zł.

więcej »
Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

2013-01-10

Brak pomysłu na obiad? Znane doskonale na Śląsku - i nie tylko - ziemniaczane kule, nadziewane po brzegi doskonale doprawionym, wołowo-wieprzowym mięsem w aromatycznym, pysznym sosie podgrzybkowym to doskonały pomysł na oryginalny obiad, który zachwyci każdego.

więcej »
„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

2013-01-08

Czy wiesz, że do produkcji piwa Peroni używa się włoskiej kukurydzy, w indyjskim Indus Pride chmiel zastąpiono ziołami i przyprawami, a Pilsner Urquell należy do szacownego grona marek wyróżnionych europejskim certyfikatem „České Pivo”? Pracownicy Kompanii Piwowarskiej już to wiedzą!

więcej »
Karnawałowe menu – porady kucharza

Karnawałowe menu – porady kucharza

2013-01-08

Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy,poleca szybkie przekąski z kurczaka, które idealnie sprawdzą się na karnawałowym przyjęciu.

więcej »
Karnawał – smacznie, zdrowo, kolorowo!

Karnawał – smacznie, zdrowo, kolorowo!

2013-01-08

Karnawał to czas przyjęć, zabaw i spotkań ze znajomymi. Organizując domową imprezę musimy przygotować odpowiednie menu, które zadowoli gości. Powinno być ono lekkie, kolorowe i smaczne.

więcej »
Program „Doceń polskie” pod patronatem ministra

Program „Doceń polskie” pod patronatem ministra

2013-01-07

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Stanisław Kalemba, objął honorowym patronatem kolejną, trzecią już, edycję Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Resort wspiera to przedsięwzięcie od samego początku jego funkcjonowania.

więcej »
Zielone lasy i tropiki w środku zimy

Zielone lasy i tropiki w środku zimy

2013-01-04

Wszędzie szaro i ponuro – taka aura towarzyszy nam już zbyt długo. A jakby, chociaż na chwilę przenieść się do zielonego, tętniącego życiem lasu albo w gorące tropiki? Z HARIBO Beerentraum, HARIBO Tropifrutti oraz HARIBO Berries można poczuć atmosferę lata w środku zimy.

więcej »
WYRÓŻNIKI ŁOSOSIA WĘDZONEGO PREMIUM FIRMY ALMAR

WYRÓŻNIKI ŁOSOSIA WĘDZONEGO PREMIUM FIRMY ALMAR

2013-01-03

Firma Almar sp. z o.o. jest jednym z wiodących producentów wędzonego łososia w Polsce. Od 22 lat, jako producent zawsze troszczyła się o najwyższą, jakość swoich produktów.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Słodka Impreza z Kajmakiem od HELIO Słodka Impreza z Kajmakiem od HELIO
Planujesz przyjęcie i chcesz zaserwować swoim gościom coś wyjątkowego? Mamy dla Ciebie przepis na deser w słoiczkach, który zachwyci nie tylko smakiem, ale również wyglądem! Kajmakowy mus z chrupiącymi herbatnikami i puszystą śmietanką to prawdziwa uczta dla podniebienia.

Przekąski, które Rozpalą Zmysły Przekąski, które Rozpalą Zmysły
Walentynki to doskonały moment, by celebrować miłość i rozpieszczać podniebienie wyjątkowymi smakami. Jeśli chcesz dodać temu dniu odrobinę magii w naturalny i zdrowy sposób, sięgnij po afrodyzjaki w najsmaczniejszej odsłonie – przekąski HELIO!

Zima – czas radości, zabawy i zdrowych przekąsek! Zima – czas radości, zabawy i zdrowych przekąsek!
Zima to magiczny okres pełen radości i aktywności na świeżym powietrzu. Ferie zimowe to doskonały moment na białe szaleństwo – od jazdy na nartach, przez spacery po ośnieżonych szlakach, aż po zabawy na lodowisku.

Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach? Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.

Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca! Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Zima – czas radości, zabawy i zdrowych przekąsek! Zima – czas radości, zabawy i zdrowych przekąsek!
Zima to magiczny okres pełen radości i aktywności na świeżym powietrzu. Ferie zimowe to doskonały moment na białe szaleństwo – od jazdy na nartach, przez spacery po ośnieżonych szlakach, aż po zabawy na lodowisku.

Przekąski, które Rozpalą Zmysły Przekąski, które Rozpalą Zmysły
Walentynki to doskonały moment, by celebrować miłość i rozpieszczać podniebienie wyjątkowymi smakami. Jeśli chcesz dodać temu dniu odrobinę magii w naturalny i zdrowy sposób, sięgnij po afrodyzjaki w najsmaczniejszej odsłonie – przekąski HELIO!

Słodka Impreza z Kajmakiem od HELIO Słodka Impreza z Kajmakiem od HELIO
Planujesz przyjęcie i chcesz zaserwować swoim gościom coś wyjątkowego? Mamy dla Ciebie przepis na deser w słoiczkach, który zachwyci nie tylko smakiem, ale również wyglądem! Kajmakowy mus z chrupiącymi herbatnikami i puszystą śmietanką to prawdziwa uczta dla podniebienia.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito