Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Kolorów smak. Nowe galaretki Emix.

Kolorów smak. Nowe galaretki Emix.

2011-11-22

Mimo upływu lat - galaretki wciąż są jednym z najchętniej wybieranych deserów. Dzieje się tak dzięki prostocie w ich przygotowaniu oraz nieograniczonych możliwościach zaserwowania deseru.

więcej »
Owocowa słodycz z Milejowa – dżemy i soki marki Milejów

Owocowa słodycz z Milejowa – dżemy i soki marki Milejów

2011-11-22

Przetwory owocowe dają możliwość delektowania się smakiem letnich owoców przez cały rok. Dżemy marki Milejów w nowych opakowaniach przypominają smakiem domowe konfitury przygotowywane przez nasze mamy i babcie wg rodzinnych przepisów.

więcej »
Niezły pasztet w kuchni każdej z nas

Niezły pasztet w kuchni każdej z nas

2011-11-21

Współczesne kobiety pełnią wiele ról: są szczęśliwymi żonami, matkami, spełnionymi w swej karierze profesjonalistkami, a także niezależnymi singielkami. Pomimo, iż dzisiejsza kobieta ma wiele twarzy, jedna rzecz pozostaje niezmienna. To my kobiety, nadal najczęściej prowadzimy domową kuchnię.

więcej »
Trzy minuty i gotowe!

Trzy minuty i gotowe!

2011-11-21

Gama znanych i lubianych owsianek „Coś na ząb” firmy Kupiec powiększyła się o trzy, zupełnie nowe smaki. Poza dostępnymi do tej pory owsiankami z truskawkami, z gruszkami i ze śliwkami, na rynku pojawiły się: owsianka z jabłkiem i bananem, z karmelem oraz z maliną i żurawiną.

więcej »
Piwa Browaru SULIMAR w Pałacu Brzeźno

Piwa Browaru SULIMAR w Pałacu Brzeźno

2011-11-21

Browar SULIMAR z Piotrkowa Trybunalskiego rozpoczął współpracę z Pałacem w Brzeźnie. Obecnie piwa z tego browaru są jednymi piwami, serwowanymi w pałacowej restauracji i klubie golfowym.

więcej »
Mistrzowskie marki w Akademii Kurta Schellera

Mistrzowskie marki w Akademii Kurta Schellera

2011-11-17

Akademia Kurta Schellera to jedna z najbardziej cenionych szkół kulinarnych w Polsce, która stwarza szansę na naukę oraz zdobywanie wiedzy od najlepszych specjalistów i praktyków sztuki kulinarnej. Celem Akademii jest propagowanie doskonałej kuchni z różnych stron świata.

więcej »
Na specjalne okazje, czyli Kurczak nadziewany firmy Aves

Na specjalne okazje, czyli Kurczak nadziewany firmy Aves

2011-11-17

Ważne uroczystości wymagają odpowiedniej oprawy stołu. Liczy się zarówno sposób jego nakrycia, jak i serwowane na nim dania. Wzmagający apetyt wygląd potraw, ich doskonały smak oraz wysoka jakość produktów, z których powstały to z pewnością priorytety dobrego gospodarza.

więcej »
Restauracja Tamka 43 w dziesiątej edycji Świątecznego Stołu Pajacyka

Restauracja Tamka 43 w dziesiątej edycji Świątecznego Stołu Pajacyka

2011-11-16

W piątek 2 grudnia, restauracja Tamka 43 weźmie udział w jubileuszowej edycji Świątecznego Stołu Pajacyka. Organizatorem wydarzenia, które po raz dziesiąty odbędzie się w całej Polsce, jest Polska Akcja Humanitarna.

więcej »
Wolf System na „Pikniku mięsnym” w Łęgowie

Wolf System na „Pikniku mięsnym” w Łęgowie

2011-11-16

W ostatnim czasie w Łęgowie koło Pruszcza Gdańskiego odbył się „Piknik mięsny”. Wśród zaproszonych gości znaleźli się przedstawiciele firmy Wolf System, specjalizującej się w budowie zbiorników żelbetowych i silosów dla rolnictwa oraz przemysłu.

więcej »
Pesto z kurkami - jedyne takie w Polsce!

Pesto z kurkami - jedyne takie w Polsce!

2011-11-16

W oparciu o długoletnie doświadczenie i dobór wysokiej jakości składników firma PROVITUS wprowadziła na polski rynek Pesto di Canterella z kurkami – włoski sos z polską nutą smakową.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito