Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Ocet Kielecki w konkursu „Nasze Dobre Świętokrzyskie”

Ocet Kielecki w konkursu „Nasze Dobre Świętokrzyskie”

2012-11-06

Ocet spirytusowy 10% – produkowany w Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem” już od osiemdziesięciu lat - został zakwalifikowany do piątej edycji konkursu „Nasze Dobre Świętokrzyskie”. O zwycięstwie zadecyduje najbardziej obiektywne jury - konsumenci.

więcej »
Kurczak z sezonowymi grzybami i dynią – porady kucharza

Kurczak z sezonowymi grzybami i dynią – porady kucharza

2012-11-05

Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy, proponuje przepisy na dania łączące kurczaka z sezonowymi grzybami i dynią.

więcej »

20.000 zł na koncie od Lay’s… Oni już wiedzą, co z nimi zrobią!

2012-10-31

Zamknij oczy i pomyśl, że właśnie otrzymałeś nadprogramowo 20.000 zł. Na co je wydasz? O czym marzysz? To wcale nie musi być sen! Zwycięzcy konkursu Lay’s „Marzenia Ziemniaka przed końcem świata” opowiedzieli nam, co zrobią z taką wygraną!

więcej »
Zimowy smak Hoop Coli

Zimowy smak Hoop Coli

2012-10-31

Tradycyjnie, na jesienno-zimowy okres, Hoop Cola przygotowała specjalną, limitowaną wersję Hoop Coli – w tym roku to cola o smaku korzennym.

więcej »
Słodki smak bez wyrzeczeń

Słodki smak bez wyrzeczeń

2012-10-29

Słodki smak uwielbia każdy, jednak większość z nas utożsamia go z poważnym nadszarpnięciem dietetycznego reżimu w postaci pączka czy czekolady. A gdyby tak móc wypić słodki, smaczny napój bez wyrzutów sumienia?

więcej »
Zagrodowy jak domowy

Zagrodowy jak domowy

2012-10-29

Kurczak Zagrodowy z Podlasia karmiony wyłącznie paszami roślinnymi to produkt wyjątkowy na polskim rynku, skierowany do świadomych konsumentów poszukujących tradycyjnego smaku. Z uwagi na dietetyczne i kulinarne zalety, Zagrodowego z Podlasia polecają eksperci −Halszka Sokołow oraz Konrad Birek.

więcej »
Sezon na grzyby

Sezon na grzyby

2012-10-29

Marynowane grzyby - przygotowywane według tradycyjnych receptur - zajmują zaszczytne miejsce wśród domowych przetworów. Oprócz wspaniałego aromatu, wyróżniają je liczne właściwości odżywcze. O tym, jak istotne jest, by grzyby znalazły się w codziennym menu, mówi Jerzy Misiak,

więcej »
Herbaty na zimę marki Biofix

Herbaty na zimę marki Biofix

2012-10-29

Jesień i zima to okresy, w których nietrudno o przeziębienie. Niska temperatura i zmienna pogoda sprawiają, że łatwo wychłodzić organizm. Jak temu zapobiec? Czym skutecznie się ogrzać również „od środka”?

więcej »
Kalendarz Lavazza - jaki będzie w 2013 roku?

Kalendarz Lavazza - jaki będzie w 2013 roku?

2012-10-29

Już od 20 lat włoska firma Lavazza, będąca jednym z największych producentów kawy na świecie, wydaje swój kalendarz. Współtworzą go najlepsi artyści z branży fotograficznej. Każde nowe wydanie stanowi sensację. A jaki będzie w 2013 roku?

więcej »
Dni Zgranych z naturą – Kompania Piwowarska celebruje ogłoszenie Raportu zrównoważonego rozwoju 2012

Dni Zgranych z naturą – Kompania Piwowarska celebruje ogłoszenie Raportu zrównoważonego rozwoju 2012

2012-10-26

Kompania Piwowarska już po raz siódmy opublikowała Raport zrównoważonego rozwoju, informujący o postępach w realizacji 10 priorytetów firmy. W tym roku celebrowała to w niezwykły sposób, organizując dla pracowników cykl happeningów ekologicznych pod hasłem Zgrani z naturą.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.

Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.

BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito