Artykuły prasowe
Mistrzyni cukiernictwa, Alejandra Rivas, odwiedziła koncept restauracyjny Cisowianki
Alejandra Rivas, mistrzyni cukiernictwa, właścicielka innowacyjnej lodziarni Rocambolesc, związana z najlepszą restauracją świata Celler de Can Roca*** odwiedziła Polskę na zaproszenie projektu POLSKA Taste.
Z glutenem czy bez? Fakty i mity na temat diety bezglutenowej
Z glutenem czy bez?
O kurczę! Grillowe przysmaki serwuje FRoSTA
Letni wypoczynek na świeżym powietrzu to doskonały czas na grilla. Wystarczy odrobina miejsca, dobre towarzystwo i coś na ruszt –a co? – podpowiada FRoSTA.
Sebastian Olma dołącza do kampanii „Cisowianka. Gotujmy zdrowo – mniej soli”
Grono ekspertów kampanii społecznej Cisowianki powiększyło się o zwycięzcę polskiej edycji Top Chef.
Parówki KIDS z Chrzanowa
Chrzanowska Manufaktura Wędlin wprowadziła na rynek apetyczną nowość przygotowaną z myślą o najmłodszych: Parówki KIDS z Chrzanowa z 92% zawartością mięsa. Nowe parówki dostępne są w poręcznych 100 gramowych opakowaniach w trzech atrakcyjnych smakach.
Wakacje ze smakiem – linia sosów Serowe Inspiracje marki LACTIMA
Linia sosów Serowe Inspiracje marki LACTIMA
Sprawdzone receptury i naturalne składniki: Kefiry, Mleko Zsiadłe i Jogurt Naturalny OSM Piątnica
Na półkach sklepowych znaleźć można napoje fermentowane z Piątnicy w nowej szacie graficznej! Rodzinę produktów tworzą orzeźwiające Kefiry i Jogurt Naturalny oraz nowość na rynku – Mleko Zsiadłe.
Wyrusz w kulinarną podróż z nową linią zup Kuchnia Świata WINIARY!
Każda pani domu zastanawia się czasem, czym jeszcze może zaskoczyć swoich bliskich. Sprawdzone potrawy świetnie nadają się na co dzień, ale często chcemy przełamać rutynę tradycyjnego menu. Nie zawsze jednak wiemy jak to zrobić, a przecież pomysłów na odświeżenie naszego jadłospisu jest mnóstwo!
Najlepsze z natury na Jarmarku Regionalnym w Porcie Łódź
Sierpień to szczyt sezonu zbioru wielu zbóż, a także owoców i warzyw. Lokalne gospodarstwa produkują z nich zdrową, tradycyjną żywność. Smaków natury będzie można spróbować podczas Jarmarku Regionalnego organizowanego w Porcie Łódź od najbliższego czwartku do końca tygodnia.
Nowy, w 100% drobiowy Pasztet Podlaski: z tuby wprost na kanapkę!
Kremowy, mięsny, a do tego zamknięty w… tubce. Pasztet Podlaski w innowacyjnym opakowaniu, w dwóch nowych wersjach smakowych, właśnie trafił na półki. Szybka przekąska?Wyciśnij smak!
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.