Artykuły prasowe
Kiełbasa Głogowska z Szynki przebojem wędliniarskim 2013 roku
Kiełbasa Głogowska z Szynki Madej Wróbel została nagrodzona na Międzynarodowych Targach Wyrobów Spożywczych Polagra Food 2013 w Poznaniu. Zdobyła I miejsce w konkursie „Przebój Wędliniarski Roku” oraz II miejsce w konkursie „Najlepszy Wyrób Wędliniarski w ocenie konsumenckiej”.

Nowość!!! Bez glutenu, bez sztucznych konserwantów, samo mięso – czyli parówki z linii Natura firm
Parówki budzą skrajne emocje. Dla jednych jest to szybka przekąska na śniadanie, innym jawią się jako pokarm szkodliwy z zakazem wstępu do kuchni. Czy znajdą się takie, które przekonają sceptyków do ich spróbowania?

Primavika - kampania reklamowa TV startuje jesienią
Firma Primavika - producent zdrowej i naturalnej żywności z okazji 15 lat istnienia firmy przygotował kampanię reklamową, która pojawi się na ekranach jesienią.

Nowe szaty Vobro
Dziś, prawie ćwierć wieku od przemian politycznych i gospodarczych, Polska wygląda zupełnie inaczej. Od kilkunastu lat wizyta w supermarkecie to feeria barw i kształtów opakowań, które próbują zdobyć nasze zainteresowanie – w myśl zasady wyróżnij się lub przepadnij. Doskonale rozumie to firma Vobro.

Ryż Naturalny Brązowy marki Halina – moc pełnego ziarna
Miłośnikom zdrowego trybu życia marka Halina oferuje Ryż Naturalny Brązowy, który jako produkt bezglutenowy i pełnoziarnisty stanowi wartościowe oraz sycące uzupełnienie zrównoważonej diety.

Owoce w Czekoladzie od Wedla nagrodzone na Łódź Design Festival
Produkty marki Wedel zostały nagrodzone w plebiscycie „Must Have” na tegorocznym Łódź Design Festival za projekt opakowania „Owoców w czekoladzie” z Pracowni Maestro Czekolady E.Wedel, które dostępne są w Pijalniach Czekolady E.Wedel.

Płatki Owsiane Błyskawiczne Halina – codzienna porcja energii
Płatki Owsiane Błyskawiczne marki Halina to odżywczy i sycący element codziennego jadłospisu. Produkowane z najwyższej jakości owsa, idealnie sprawdzają się jako składnik lekkiego śniadania.

Kulinarne inspiracje z Ryżem Białym Długoziarnistym Halina
Ryż Biały Długoziarnisty marki Halina to klasyczna odmiana ryżu białego o niezwykle łagodnym aromacie. Dzięki swojemu neutralnemu smakowi, stanowi wyśmienite uzupełnienie wielu, zarówno tradycyjnych, jak i wyrafinowanych, potraw.

Niezbędna na Święta
Ekologiczna kiszona kapusta z grzybami leśnymi firmy Runoland

Sztandarowe produkty Piątnicy zdobywają nagrody
Serek Wiejski i Śmietana 18% z Piątnicy od lat cieszą się uznaniem konsumentów. Ich wysoką jakość doceniają również przedstawiciele handlu i branży mleczarskiej.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!