Artykuły prasowe

Boże Narodzenie to rodzinne święta pełne pięknych tradycji i podniosłego nastroju. Aby podkreślić a
Boże Narodzenie to rodzinne święta pełne pięknych tradycji i podniosłego nastroju. Aby podkreślić atmosferę tych magicznych dni, dwie polskie marki Goplana i Solidarność przygotowały wspólną ofertę słodyczy w świątecznej szacie graficznej.

Sedar doceniony!
Filet z Kurczaka Zagrodowego produkowany przez należącą do Grupy Drosed firmę Sedar został uhonorowany prestiżowym certyfikatem Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Niezależni eksperci wysoko ocenili jego smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny.

Piątnica ma najnowocześniejszą linię produkcyjną mleka
O wyjątkowej inwestycji w linię do produkcji i rozlewu świeżego mleka, a także zaletach nowego opakowania opowiada Robert Zaborowski, Kierownik Zakładu Produkcyjnego Okręgowej Spółdzielni Mleczarskiej Piątnica w Ostrołęce.

Smakołyki VOBRO
Słodycze – lubimy je wszyscy. Świetnie nadają się jako dodatek do herbaty w czasie spotkań ze znajomymi lub deser po daniu głównym. Jednak ponad wszystko kochają je dzieci, dla których słodycze, to także świetny upominek. Z myślą o nich, VOBRO stworzyło nowe produkty.

99. supermarket Piotr i Paweł
29 listopada 2013 w Elblągu Piotr i Paweł otwiera 99.już sklep sieci, tym samym pojawiając się w 57 mieście w Polsce.

Mikołajkowa rewolucja!
Wyjątkowa mikołajkowa promocja dla klientów VitaJuice.pl. Przy zakupie innowacyjnej i nowoczesnej wyciskarki Green Star Elite Jumbo 5000, dołączony zostanie prezent, który można wybrać samemu z pełnej listy dostępnych produktów.

Bez glutenu można żyć smacznie! Kilka słów o diecie bezglutenowej
Celiakia jest jedną z najpoważniejszych nietolerancji pokarmowych człowieka. Szacuje się, że cierpi na nią przynajmniej 1 proc. populacji, a mimo to świadomość społeczna dotycząca tej choroby wciąż jest niewielka. Jedyną metodą jej leczenia jest stosowanie ścisłej diety bezglutenowej.

Wigilia ze smakiem – bakalie marki BackMit na świątecznym stole
Domowe wypieki to jedne z najzdrowszych i najsmaczniejszych deserów. Niestety w ostatnich latach coraz rzadziej goszczą one na polskich stołach. Dzieje się tak zazwyczaj z powodu dosyć długiego – w subiektywnej ocenie – czasu przygotowania.

Hiszpania w oliwce
Oliwki to najsłynniejsze owoce basenu Morza Śródziemnomorskiego. Ich królestwem jest kuchnia pochodząca właśnie z tego regionu. Na tym jednak nie kończy się źródło kulinarnych inspiracji z ich udziałem. Co sprawia, że warto dodawać je do wielu dań?

Serki Twój Smak Piątnicy tylko z naturalnych składników
Z myślą o zdrowiu i wygodzie konsumentów, Piątnica udoskonaliła recepturę oraz opakowanie serków kanapkowych Twój Smak i Twój Smak puszysty, wprowadzając na rynek produkty o ulepszonym składzie i z funkcjonalną pokrywką.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!