Artykuły prasowe

Piątnica umacnia swoją markę i awansuje w rankingach
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska z Piątnicy pnie się w górę w rankingach największych polskich przedsiębiorstw oraz najsilniejszych polskich marek. Wartość marki w 2013 roku została wyceniona na 296 mln zł.

Karnawałowe menu z Ryżem Basmati Britta
Karnawał - czas tańca, nieokiełznanej zabawy oraz wyśmienitego menu. Pełen radosnej energii początek nowego roku inspiruje do kulinarnych poszukiwań. Marka Britta prezentuje szlachetny Ryż Basmati, stanowiący wspaniałe uzupełnienie dań o egzotycznym charakterze.

Pyszne i zdrowe śniadanie – Szynka zrazowa z linii Natura firmy Nove
Odkąd w Polsce pojawiły się super- i hipermarkety trwa dyskusja, które produkty mięsne bezpieczniej kupować – te pakowane próżniowo czy tradycyjnie krojone i podawane przez sprzedawcę.

Nowość od FC Solidarność - Toffino o smaku śmietankowym
FC Solidarność, należąca do Grupy Colian, rozszerzyła asortyment cukierków marki Toffino o nowy smak, Toffino o smaku śmietankowym. Mleczne toffi z kremem o smaku śmietankowym są dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji od listopada br.
Nowy sklep VOBRO
4 grudnia 2013 roku, VOBRO otworzyło nowy sklep przy ul. Podgórnej 78 w Brodnicy. Z tej okazji, dla klientów przygotowano liczne i niepowtarzalne atrakcje.

Najlepsi producenci i hodowcy trzody chlewnej
Znamy już najlepszych w Polsce producentów i hodowców trzody chlewnej 2013 r. W gronie laureatów są producenci współpracujący z firmą EKOPLON S.A.

Krówka i Piernik kujawski Delecta
W świątecznej ofercie Delecty każdy znajdzie coś dla siebie – Piernik kujawski zachwyci zwolenników klasyki, a Krówka z przepisem na urocze ciasteczka pobudzi wyobraźnię amatorów nowoczesnych wypieków.

Naturalne źródło sił witalnych
Jesień i zima to okresy, w których niemal każdemu zdarza się chandra i złe samopoczucie. Niska temperatura i zmienna pogoda sprawiają też, że łatwo można się przeziębić. Jak temu zapobiec? Czym skutecznie się ogrzać również „od środka”?

Przekąski z Kurczaka Zagrodowego z Podlasia na przyjęcia i nie tylko
Czekasz na gości? Tym razem zaskocz ich czymś przepysznym. Zamiast chipsów i ciastek zaserwuj przekąski z Kurczaka Zagrodowego z Podlasia. Jego delikatne i pełne smaku mięso idealnie sprawdzi się na przyjęciu.

Rozpieszczamy Mamy, czyli rusza drugi konkurs w ramach KLUBU MOJA MAMA I JA!
16 grudnia rusza Program „Rozpieszczamy Mamy” – to druga edycja konkursu, odbywającego się za pomocą platformy internetowej - Klubu Moja Mama i ja. Zachęceni sukcesem pierwszej edycji, powracamy z nową odsłoną, niosąc wielką pulę atrakcyjnych nagród i dobrego humoru dla wszystkich Mam!
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!