Artykuły prasowe

Bieluchowy trójpak
Trudno wyobrazić sobie lepsze śniadanie niż kromka pełnoziarnistego pieczywa posmarowana kremowym serkiem, a na to plasterki rzodkiewki. Trudno też wyobrazić sobie do tego celu lepszy serek niż Bieluch naturalny lub lekki. Teraz obie wersje dostępne są w rodzinnym trójpaku i w niższej cenie.

Śniadaniowa Premium przyciąga magnesami
Spółka Bielmar realizuje promocję konsumencką margaryny Śniadaniowej Premium. Do każdego opakowania produktu dodano magnes na lodówkę.
Smak trufli marki Vobro doceniany na całym świecie
Polskie wyroby cukiernicze cieszą się sławą na całym świecie. Marka Vobro to jeden z przykładów potwierdzających tendencję. Bombonierki trafiają tu na rynek amerykański, europejski, azjatycki.

Czekoladowo-mleczna nowość od Solidarności
Bogata oferta cukierków Solidarności powiększyła się o kolejny produkt. Nowe, dwuwarstwowe czekoladki Mister Ron czekoladowo-mleczny są dostępne w tradycyjnym i nowoczesnym kanale dystrybucji od lutego br.

Piwo Wielkanocne, czyli wiosenna nowość od Browaru Okocim
Wielkanoc to czas, który wymaga wyjątkowej oprawy. Nie wahajmy się więc, jeśli nabierzemy ochoty na coś specjalnego. Niezwykłe wrażenia sensoryczne zapewni nam piwo Wielkanocne z linii piw Sezonowych Browaru Okocim, stworzone specjalnie na okres świąt Wielkanocnych.
Objawienie: Bieluchowy trójpak
Coraz lepiej znana konsumentom marka Bieluch wprowadza na rynek swoje produkty w trójpaku. Trzy pyszne serki - dwa naturalne i jeden lekki - już można znaleźć na sklepowych półkach w estetycznym opakowaniu z wizerunkiem uśmiechniętego Ducha Bielucha. I to w niższej cenie!

Płatki Owsiane Zwykłe Halina – smak natury
Naturalne w smaku Płatki Owsiane Zwykłe marki Halina to wartościowe oraz sycące dopełnienie zbilansowanej diety. Wytwarzane z pełnego ziarna owsa, smakują doskonale podawane w formie pożywnej owsianki, a także jako składnik ciast i deserów.

Liczysz kalorie w Nowym Roku? Rób to z głową!
Blisko połowa z nas zrobiła noworoczne postanowienie, wynika z badania Betterment.com. Ponad 1/3 z nich (38%) dotyczyła porządków z wagą i podjęcia zdrowej diety. Statystyki są jednak nieubłagalne.

Wybieramy hurtownię mrożonek
Mrożone owoce, warzywa, gotowe dania, ryby czy lody to produkty, które wśród konsumentów cieszą się wciąż rosnącą popularnością. Nie dziwi więc liczba dostępnych na rynku hurtowni mrożonek. Skąd jednak handlowcy mogą wiedzieć, czy wybrany dystrybutor posiada ofertę dopasowaną do ich potrzeb?

Włoska pasja – włoska pasta
Wino, temperament, samochody, kuchnia i pasja – wszystko to łączy jeden kraj, Włochy. To właśnie tam powstaje najsmaczniejszy, oryginalnie włoski makaron z najlepszej pszenicy durum. Zapraszamy do świata Barilla!
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!