Artykuły prasowe

Delecta „zakręciła” produktami w telewizji
Od 17 marca do końca kwietnia br. produkty Delecta zawirują w kampanii sponsorskiej przed wybranymi programami telewizyjnymi. W kluczowym okresie przedświątecznej sprzedaży, producent stawia na reklamę najbardziej popularnych ciast i deserów z portfolio marki.
Wybór z gatunku przyjemnych
Piwny świat jest bardzo różnorodny, a jego granice wyznaczane są jedynie przez wiedzę i wyobraźnię piwowara. Ambicją marki Żywiec jest odkrywanie przed konsumentami bogactwa piwnych gatunków.

Pozwól sobie na chwilę przyjemności…z nową Fantasią
Rozpocznij wiosnę z nową Fantasią Intense! Dla tych, którzy lubią marzyć i delektować się chwilami przyjemności, Fantasia stworzyła zupełnie nowy kremowy jogurt w trzech wyjątkowych wersjach: z soczystą truskawką, aromatyczną gruszką i egzotyczną marakują.

Bielmar nagrodzony przez cukierników za Puff Pastry
Puff Pastry, profesjonalna margaryna do wypieku ciast francuskich i półfrancuskich Spółki Bielmar, została nagrodzona tytułem Produkt Roku w kategorii WYRÓB podczas V Targów Cukierniczych, Piekarniczych i Lodziarskich SweetTARGi w Katowicach.

Aromat świeżych ziół przez cały rok w twojej kuchni? To możliwe!
Idealna kuchnia, w której delikatne zioła, takie jak pietruszka czy koperek, nie tracą swojej świeżości, aromatu, witamin, nie wysychają i są zawsze pod ręką, gdy chcemy ich użyć? Teraz, dzięki nowej kategorii w ofercie FRoSTY – ziołom mrożonym − to możliwe!

Ser Milandia produktem na medal
Twarogowe sery z mascarpone w plastrach Piątnicy − Milandia Ogród Smaków zostały nagrodzone przez ekspertów w trzeciej edycji prestiżowego konkursu organizowanego przez redakcję dwutygodnika „Pani domu”.

Naturalnie bez końca – Kiełbasa Długa Natura marki Nove
Mięso wieprzowe cieszy się ogromną popularnością w wielu krajach, m.in. w Polsce. O jego właściwościach smakowych decyduje m.in. pełnowartościowe białko, które stanowi najcenniejszy składnik wieprzowiny, wpływający także na wartość odżywczą.

Filet di Gusto FRoSTY z medalem Pani domu
Znamy już zwycięzców plebiscytu na najlepsze produkty spożywcze „Produkt na Medal 2013”. Eksperci kulinarni docenili Filet di Gusto z sosem koperkowym marki FRoSTA, przyznając mu główną nagrodę w kategorii „Ryby i przetwory rybne”.

Tartare Apérifrais - idealny na spotkania z przyjaciółmi
Odkryj bogactwo smaków i aromatów inspirowanych kuchnią śródziemnomorską, zamkniętych w małych porcjach delikatnego jak aksamit, świeżego serka. Produkowany na południu Francji, Tartare Apérifrais to idealna propozycja na wiosenne i letnie spotkania z przyjaciółmi.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!