Artykuły prasowe

Premiera Piątnicy – długo wyczekiwany jogurt z owocami już jest!
Piątnica otwiera sezon wiosenny przedstawiając nowy, Jogurt typu greckiego 0% tłuszczu i 2 x więcej białka, idealny na każdą porę dnia. Naturalny, z truskawkami, z wiśniami, z jagodami, z malinami, z gruszką i jabłkiem lub z brzoskwinią i marakują − kusi kremową konsystencją i doskonałym smakiem.
Nowe wielozbożowe ciastka belVita Truskawki & Jogurt Naturalny - dobry start na poranek
Kończymy z zimową szarością i rutyną. Od dziś jemy zbilansowane śniadania na wiele sposobów – dokładnie takie, na jakie mamy ochotę i wygodne w przygotowaniu.

VOG na targach EuroGastro 2014!
W dniach 26-28 marca 2014 roku w Warszawie odbyła się osiemnasta już edycja Międzynarodowych Targów Gastronomicznych EuroGastro.

Skóra nawilżona od środka
Sucha skóra to problem, z którym zmaga się wiele osób. Jest on szczególnie aktualny wiosną, kiedy skóra potrzebuje wyjątkowej pielęgnacji i regeneracji po zimowych miesiącach.

Komunijna kolekcja słodyczy od Solidarności
Solidarność z okazji zbliżających się Pierwszych Komunii przygotowała specjalną kolekcję bombonierek. Czekoladowe słodycze są ponadczasowym upominkiem, który uświetni uroczystości komunijne i sprawi dziecku wiele radości. Produkty są w sprzedaży od marca br.

Świeża jak wiosna, gorąca jak lato
Marcowa kampania Domino’s Pizza, której hasło marketingowe brzmiało „Świeża jak wiosna, gorąca jak lato“ obejmowała nośniki outdoor i internet.

Przed Wielkanocą trzy sieci hipermarketów z niższymi cenami niż dyskonty, ale święta nie będą tańsze
Przed Wielkanocą redakcja dlahandlu.pl zestawiła ceny 10 popularnych produktów. W sklepach na Górnym Śląsku różnica przy zakupie 10 produktów w hipermarketach wynosi blisko 10 zł, a w dyskontach niewiele ponad 4 zł.

Polskie Fermy: rośnie popyt na jaja z wolnego wybiegu
Jaja z chowu wolnowybiegowego cieszą się coraz większą popularnością. Do kupowania ich zachęca m.in. kampania promocyjna marki Kurka Wolna należącej do Grupy Producentów Polskie Fermy. Jaja tego producenta zdobyły godło programu ''Doceń polskie'', niebawem wezmą udział w kolejnej certyfikacji.

Wyjątkowa nowość od Bonduelle - „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”
Bonduelle, światowy lider w przetwórstwie warzyw i marka znana w Polsce z najwyższej jakości produktów, prezentuje wyjątkową innowację - mrożone warzywa JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE. Dzięki wykorzystaniu najlepszego sposobu obróbki termicznej, są one najbliższe smaku i konsystencji świeżych warzyw, a

Perliczka z pomarańczami – szlachetne mięso od Drosed na Święta
Perliczka jest jednym z najwykwintniejszych mięs drobiowych cenionym za niezwykły smak z lekką nutką dziczyzny. Jak ją przyrządzić, aby była gwiazdą wielkanocnego stołu, radzi Grupa Drosed – Specjalista od drobiu.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!