Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Yogoli – fantastyczne smaki w unikalnym opakowaniu

Yogoli – fantastyczne smaki w unikalnym opakowaniu

2014-07-28

Różnego rodzaju słodkości to coś, czego chyba nikt nie jest sobie w stanie odmówić. Jeśli dodatkowo są one podane w takich sposób, jak cukierki Yogoli firmy VOBRO, to pokusa będzie jeszcze większa.

więcej »
Sweet Roses – wyjątkowe praliny na wyjątkowe okazje

Sweet Roses – wyjątkowe praliny na wyjątkowe okazje

2014-07-28

Najlepszy upominek to słodki upominek – ta zasada sprawdza się od lat i przyświeca działalności firmy VOBRO, producentowi bombonierek Sweet Roses, które z pewnością zachwycą każdego obdarowanego.

więcej »
Herbatniki Vitalio, czyli smacznie i zdrowo

Herbatniki Vitalio, czyli smacznie i zdrowo

2014-07-28

Codziennie doświadczamy sytuacji, w których zaczynamy odczuwać nieprzyjemny głód, utrudniający funkcjonowanie i skupienie się na wykonywanych zajęciach. W takich momentach najlepiej zrobić sobie krótką przerwę z herbatnikami Vitalio.

więcej »
CIDER SMILER ZA JEDEN UŚMIECH

CIDER SMILER ZA JEDEN UŚMIECH

2014-07-28

Wakacje przed nami a wraz z nimi wszyscy wyczekują letnich temperatur. Letnia aura zdecydowanie sprzyja większej popularności alkoholi o wyraźnie orzeźwiającym charakterze.

więcej »
Tego lata zainspiruj się Francją!

Tego lata zainspiruj się Francją!

2014-07-25

Charakterystycznym elementem kuchni francuskiej są wyborne pasztety i soczysta gęsina. Zasmakować w tych specjałach możesz dzięki ofercie Drosedu. Znajdziesz w niej pasztety, zachwycające swoim smakiem miłośników tradycyjnych pâté oraz wyborną gęś owsianą, doskonałą nie tylko na wyjątkowe okazje.

więcej »
Pomysł na szybki deser? Ciasto francuskie od FRoSTY!

Pomysł na szybki deser? Ciasto francuskie od FRoSTY!

2014-07-24

Świetnie współgra z różnymi składnikami – od owoców po mięsa. Dania, których jest bazą, można przygotować błyskawicznie. Wyśmienicie smakuje w każdej postaci: na ciepło, zimno, w wersji słodkiej i wytrawnej. Latem ciasto francuskie FRoSTY to doskonały pomysł na szybkie desery i przystawki.

więcej »
OTO! sezon na owoce

OTO! sezon na owoce

2014-07-23

W restauracji OTO!Sushi czuć już wakacje. oferta restauracji powiększyła się o nową, wakacyjną kartę proponującą sushi z… owocami! To niekonwencjonalne połączenie jest idealną propozycją zarówno dla miłośników kulinarnych eksperymentów, osób dbających o sylwetkę, jak i rodzin z dziećmi.

więcej »
Owocowe desery z Piątnicą

Owocowe desery z Piątnicą

2014-07-23

Latem w miejsce ciężkich i słodkich ciast wolimy desery owocowe. Zamiast sięgać po gotowe produkty, warto taki przysmak przygotować samemu. Szczególnie, jeśli użyjemy śmietany deserowej Piątnica, z którą kulinarna przygoda po prostu nie może się nie udać.

więcej »

Bieluch ma się dobrze

2014-07-22

Każda firma musi ciągle aktualizować swoje produkty. Wprowadzamy nowe grafiki, nowe gramatury, jak również nowe produkty. Teraz pracujemy nad produktem, który będzie połączeniem jogurtu greckiego z owocami, czyli czymś w rodzaju deseru - mówi Janusz Mojak, prezes SM Bieluch.

więcej »
Soczysty kurczak z chrupiącą skórką  i aromatyczny rosół - radzimy jak je przygotować

Soczysty kurczak z chrupiącą skórką i aromatyczny rosół - radzimy jak je przygotować

2014-07-22

Przygotowanie smacznego i soczystego kurczaka wydaje się być bardzo łatwe. To jednak tylko pozory. Co zrobić, by mięso nie było suche, a skórka złocista i przyjemnie chrupiąca? Oto kilka sprawdzonych wskazówek, dzięki którym danie z kurczaka zawsze się uda.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito