Artykuły prasowe

Yogoli – fantastyczne smaki w unikalnym opakowaniu
Różnego rodzaju słodkości to coś, czego chyba nikt nie jest sobie w stanie odmówić. Jeśli dodatkowo są one podane w takich sposób, jak cukierki Yogoli firmy VOBRO, to pokusa będzie jeszcze większa.

Sweet Roses – wyjątkowe praliny na wyjątkowe okazje
Najlepszy upominek to słodki upominek – ta zasada sprawdza się od lat i przyświeca działalności firmy VOBRO, producentowi bombonierek Sweet Roses, które z pewnością zachwycą każdego obdarowanego.

Herbatniki Vitalio, czyli smacznie i zdrowo
Codziennie doświadczamy sytuacji, w których zaczynamy odczuwać nieprzyjemny głód, utrudniający funkcjonowanie i skupienie się na wykonywanych zajęciach. W takich momentach najlepiej zrobić sobie krótką przerwę z herbatnikami Vitalio.

CIDER SMILER ZA JEDEN UŚMIECH
Wakacje przed nami a wraz z nimi wszyscy wyczekują letnich temperatur. Letnia aura zdecydowanie sprzyja większej popularności alkoholi o wyraźnie orzeźwiającym charakterze.

Tego lata zainspiruj się Francją!
Charakterystycznym elementem kuchni francuskiej są wyborne pasztety i soczysta gęsina. Zasmakować w tych specjałach możesz dzięki ofercie Drosedu. Znajdziesz w niej pasztety, zachwycające swoim smakiem miłośników tradycyjnych pâté oraz wyborną gęś owsianą, doskonałą nie tylko na wyjątkowe okazje.

Pomysł na szybki deser? Ciasto francuskie od FRoSTY!
Świetnie współgra z różnymi składnikami – od owoców po mięsa. Dania, których jest bazą, można przygotować błyskawicznie. Wyśmienicie smakuje w każdej postaci: na ciepło, zimno, w wersji słodkiej i wytrawnej. Latem ciasto francuskie FRoSTY to doskonały pomysł na szybkie desery i przystawki.

OTO! sezon na owoce
W restauracji OTO!Sushi czuć już wakacje. oferta restauracji powiększyła się o nową, wakacyjną kartę proponującą sushi z… owocami! To niekonwencjonalne połączenie jest idealną propozycją zarówno dla miłośników kulinarnych eksperymentów, osób dbających o sylwetkę, jak i rodzin z dziećmi.

Owocowe desery z Piątnicą
Latem w miejsce ciężkich i słodkich ciast wolimy desery owocowe. Zamiast sięgać po gotowe produkty, warto taki przysmak przygotować samemu. Szczególnie, jeśli użyjemy śmietany deserowej Piątnica, z którą kulinarna przygoda po prostu nie może się nie udać.
Bieluch ma się dobrze
Każda firma musi ciągle aktualizować swoje produkty. Wprowadzamy nowe grafiki, nowe gramatury, jak również nowe produkty. Teraz pracujemy nad produktem, który będzie połączeniem jogurtu greckiego z owocami, czyli czymś w rodzaju deseru - mówi Janusz Mojak, prezes SM Bieluch.

Soczysty kurczak z chrupiącą skórką i aromatyczny rosół - radzimy jak je przygotować
Przygotowanie smacznego i soczystego kurczaka wydaje się być bardzo łatwe. To jednak tylko pozory. Co zrobić, by mięso nie było suche, a skórka złocista i przyjemnie chrupiąca? Oto kilka sprawdzonych wskazówek, dzięki którym danie z kurczaka zawsze się uda.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!