Artykuły prasowe

Dzień polskiej żywności. Propozycja mistrza kuchni: jabłko w roli głównej
Z okazji Dnia polskiej żywności, mistrz kuchni Mirek Drewniak zachęca do jedzenia jabłek i udowadnia jak wielki potencjał drzemie w tych owocach. Znudziło Ci się jedzenie surowych jabłek?
Sukces śniadaniowej trasy belVity 15 000 gości, ponad 7 000 rozdanych śniadań!
Wyjątkowa wakacyjna akcja przygotowana przez markę belVita – lidera na rynku ciastek pożywnych dobiegła już końca.

System ERP Navireo modernizuje małe piekarnie
Niewielkie, lokalne piekarnie mogą się rozwijać i konkurować na rynku. Rodzinna Piekarnia-Cukiernia Biełowieżec w Korszach, wdrażając system ERP Navireo firmy InsERT, zwiększyła wydajność produkcji, obniżyła koszty i nakłady pracy.
#Jedzjabłka i real-marketing marki Marwit na Instagramie
Zainicjowana na przełomie lipca i sierpnia „jabłkowa krucjata przeciw Putinowi” odbiła się szerokim echem w mediach społecznościowych i zaangażowała setki tysięcy internautów.

Magia ziół - herbatka LOYD z pokrzywy z trawą cytrynową o smaku cytryny
Pokrzywa - skromna, drobna i trudna do pochwycenia, jakby mówiła „jestem głucha na twe zaloty” - jednocześnie jest symbolem potężnej, budzącej podziw rzymskiej Wenus.

Zgrany duet: ryba i pieczarki
Nie masz pomysłu na obiad? Poznaj nową propozycję FRoSTY - Rybę z pieca z sosem pieczarkowym. To szybki i smaczny posiłek dla całej rodziny. Wystarczy podgrzać i gotowe!

Frucio - deserek owocowy o smaku jabłek i mango
Lato zbliża się wprawdzie ku końcowi, jednak to jeszcze nie pora na pożegnanie z egzotycznymi owocami! Zaskakujące połączenie jabłka i mango zamknięte w kolorowym słoiczku Frucio pomoże Ci osłodzić nadchodzące jesienne dni.

Dżem dobry, szkoło!
Wrzesień zbliża się wielkimi krokami. Może Twój maluch nie odlicza jeszcze dni do rozpoczęcia nowego roku szkolnego, korzystając z ostatnich dni wakacji, ale Ty zapewne kompletujesz już jego szkolne podręczniki i przybory. Planując szkolną wyprawkę nie zapominaj o zawartości śniadaniówki!

Gofry i słodki uśmiech od Cukru Królewskiego
Na pożegnanie wakacji wszyscy miłośnicy domowych wypieków i nadmorskich klimatów mogą liczyć na kolejny słodki gest sympatii ze strony producenta Cukru Królewskiego. W wybranych sklepach sieci Simply Market odbędą się degustacje gofrów, a do zakupów dodawany będzie wyjątkowy upominek.

Ryż Parboiled marki Britta – złocisty specjał
Ryż Parboiled marki Britta to wysokiej klasy ryż preparowany termicznie. Delikatnie złociste ziarna Ryżu Parboiled będą doskonałym uzupełnieniem wykwintnych potraw. Podkreślą ich walory smakowe oraz wizualne.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!