Artykuły prasowe

Trzy gwiazdki „Superior Taste Award” dla piwa Niepasteryzowanego z Browaru Okocim
Niepasteryzowane z Browaru Okocim to piwo warzone w oparciu o wieloletnie doświadczenie piwowarskie.

Kolorowe śniadanie – sery topione Disney i Wesoła Łączka marki LACTIMA
Nowy rok szkolny zbliża się wielkimi krokami. Najmłodsi powoli wracają z wakacyjnych wojaży, dorośli natomiast pieczołowicie kompletują podręczniki, zeszyty i inne materiały, bez których mali uczniowie nie mogą się obejść.
Chłodnik – król letnich stołów
Chłodnik jest idealnym pomysłem na posiłek w upalny dzień. Orzeźwia, chłodzi i świetnie gasi pragnienie. Przyrządzony z surowych warzyw i owoców, dostarczy dawki sycącego błonnika i witamin. Podany bezpośrednio po wyjęciu z lodówki będzie pożywnym wytchnieniem od panującego skwaru.

Kulinarne podróże z FRoSTĄ – poznaj smaki świata
Wakacyjne podróże sprzyjają odkrywaniu nowych kuchni i smaków. Teraz możesz przypomnieć je sobie w dowolnym momencie dzięki ofercie dań gotowych od FRoSTY. To potrawy inspirowane kuchniami świata.

Poznaj smaki Orientu - Kurczak Zagrodowy po chińsku
Państwo Środka słynie ze zdecydowanych smaków, uzyskiwanych dzięki starannemu doborowi składników i przypraw. Chińczycy duży nacisk kładą również na jakość wykorzystywanych produktów.
Bombonierka Frutti di Mare – klasyka w nowej odsłonie sygnowana znakiem Vobro
Praliny Frutti di Mare są przysmakiem idealnym na każdą okazję i dla każdego miłośnika słodyczy. Ich delikatny smak u niejednej osoby wywoła uczucie zadowolenia, a na jej twarzy pojawi się uśmiech, który długo nie zniknie.
Czekoladowa przyjemność na koniec lata - Bombonierka 2Dreams prosto od Vobro
Schyłek lata nie musi być smutny. Wprawdzie słońce coraz słabiej świeci, temperatura jest coraz niższa, zieleń traci soczystość, a owoców sezonowych jest coraz mniej – jednak nie są to powody do smutku.

Krajalnica – niezawodny pomocnik każdej gospodyni domowej?
Do pewnego czasu niezawodnym i najlepszym pomocnikiem domowym każdej Pani domu, w kuchni był nóż. Trudno wyobrazić sobie życie bez dobrego noża kuchennego prawda?
Słodki start w nowy rok szkolny z firmą Vobro
Rozpoczęcie Roku Szkolnego zwiastuje koniec wakacji i powrót do obowiązków uczniowskich i do szkolnych ławek. Dla wielu uczniów jest to czas zdecydowanie przyjemny, bo wracają do swoich kolegów i koleżanek.

FRUPP - chrupiąca wiśnia
Baton wiśniowy FRUPP to zdrowa i pyszna przekąska zrobiona wyłącznie ze świeżych owoców i naturalnych składników. Jeden batonik to tylko 35 kalorii. Nie zawiera sztucznych dodatków, soli, konserwantów ani tłuszczu.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!