Artykuły prasowe
Sukces PSH na Małopolskich Dniach Wina
Sukcesem zakończyła się wizyta przedstawicieli elbląskiej firmy Polish Snail Holding w Krakowie na Małopolskich Dniach Wina. PSH otrzymała prestiżową nagrodę „Laur Publiczności”, a miłośnicy wina z wielkim uznaniem wypowiadali się o ślimakach, jako znakomitym dodatku do tego szlachetnego trunku.

Kuchnia pełna smaku z Podravką
Ekspresowy krem pomidorowy z domowym pesto, wegetariańskie burgery z grzybów czy saltimbocca z indykiem... To tylko kilka spośród wielu doskonałych przepisów znajdujących się w kulinarnym e-booku, który przygotowała firma Podravka wraz ze swoją ambasadorką – Kingą Paruzel.

Grecka chałwa w ofercie saloników Kolportera
Dwa rodzaje chałwy Kazino – waniliowa i kakaowa – trafiły do oferty saloników prasowych Kolportera i salonów Top-Press.

Bakalie Siesta w świątecznym menu
Święta to czas refleksji, spotkań w gronie rodziny oraz aromatycznych wypieków. Aby bożonarodzeniowe ciasta zachwyciły biesiadników, warto wzbogacić je najwyższej jakości dodatkami.

Produkty Halina na świątecznym stole
Trudno wyobrazić sobie bożonarodzeniowy jadłospis bez wigilijnego karpia, kapusty z grochem, kutii, makowca czy pierogów z kapustą, grzybami i kaszą gryczaną. Aby świąteczne dania zachwyciły całą rodzinę, warto wzbogacić je wysokiej jakości produktami marki Halina.

Sycące śniadanie z Płatkami Owsianymi Zwykłymi Halina
Wytwarzane z pełnego ziarna owsa Płatki Owsiane Zwykłe marki Halina charakteryzują się naturalnym smakiem i aromatem. Są duże, owalne i chrupiące. Doskonale komponują się z napojami mlecznymi. Podawane w formie pożywnej owsianki, stanowią sycący pierwszy posiłek.

Siekanie czosnku to przeżytek! Sięgnij po Czosnek mrożony od FRoSTY
Bez zbędnego obierania, krojenia, szukania praski - Czosnek mrożony FRoSTY. Jest od razu gotowy do wykorzystania w kuchni. Wystarczy wyjąć z zamrażarki.

Nowy wymiar domowej spiżarni
Krem z dorodnej, jesiennej dyni, a może sos z ostatnich letnich malin – jakie smakołyki najlepiej przywołują klimat ciepłych dni? Aby wspomnienie lata i jesieni nie traciło na intensywności, warto zadbać o odpowiednie przechowywanie wszystkich skarbów skrywanych w spiżarni.

Najsłynniejszy owoc świata w szlachetnym wydaniu - ocet jabłkowy marki Ponti
Znany od zarania dziejów, – ocet jabłkowy to wyjątkowy dodatek do różnego rodzaju dań. Ocet jabłkowy marki Ponti to gwarancja najwyższej jakości wyrobu, którego dobroczynne właściwości zadbają zarówno o nadzwyczajne doznania smakowe, jak i prawidłowy stan naszego zdrowia.

Orzechowe święta – Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe i Tarte Migdały marki BackMit
Desery to prawdziwa kwintesencja świątecznych aromatów. Tarte Orzechy włoskie, Tarte Orzechy laskowe oraz Tarte Migdały marki BackMit to doskonała recepta dla wymagających łasuchów, którzy nie chcą rezygnować z prawdziwie świątecznych, tradycyjnych smaków.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!