Artykuły prasowe

Dolce Rosa - czekoladki na wyjątkowe okazje
Dolce Rosa to znane i lubiany zestaw wyśmienitych czekoladek dostępnych w trzech wariantach: - Czekoladki deserowe nadziewane wiśnią w likierze - Czekoladki mleczne z kremem orzechowym - Czekladki mleczne z kremem mlecznym.
3, 2, 1... Nowy Słoik!
Jak karnawał, to oczywiście pączki, a jak pączki, to oczywiście z powidłami! Nowe powidła śliwkowe Stovit przywodzą na myśl wspomnienie smaku domowych, babcinych przetworów. Oparte o tradycyjną recepturę powidła Stovit są najlepszym dodatkiem do karnawałowych słodkości.
Róża w Twojej kuchni – marmolada Stovit o smaku różanym
Marmolady Stovit o smaku różanym to połączenie nieprzeciętnego smaku i dobroczynnych składników.

Wysublimowany smak na każdy dzień – sery topione w kubeczkach marki LACTIMA
Serki topione przeznaczone są głównie na śniadania, a ich smaki są monotonne? Nic z tych rzeczy! Nowa, specjalna linia serów topionych w kubeczkach marki LACTIMA w stu procentach przełamuje ten stereotyp.

Korzyści czerpane z natury – jak oliwa z oliwek wpływa na organizm człowieka
Oliwa z oliwek już w mitologii nazywana była „złotym płynem”, stanowiąc symbol odporności i witalności. Olitalia - marka jednego z największych producentów oliwy we Włoszech, podpowiada jak najlepiej wykorzystać cenne składniki tego wartościowego produktu.

FRUPP pyszna truskawka
Batonik truskawkowy FRUPP to pyszna, zdrowa i lekka przekąska. Jest świetną alternatywną dla kalorycznych i pozbawionych wartościowych składników słodyczy i słonych przegryzek.

Skarb Wschodu, czyli Ryż Basmati marki Britta
Basmati w wolnym tłumaczeniu znaczy „pełen aromatu”. Nazwa nawiązuje do jego niepowtarzalnego zapachu. Jest jedną z najbardziej cenionych odmian na świecie.

Nowy, orzeźwiający Tonic Lemon
Hellena poszerzyła ofertę o nowy napój - Tonic Lemon. Oryginalny, lekko gorzkawy smak popularnego toniku skomponowany z cytrynową nutą doskonale gasi pragnienie i przynosi pełne bąbelków orzeźwienie. Stanowi też ciekawą bazę do drinków i koktajli, które można zaserwować na karnawałowych przyjęciach.

Nowość! Złota Kolekcja pralin marki Solidarność
Złota Kolekcja to nowa linia marki Solidarność. Praliny Śliwka Nałęczowska w czekoladzie, Złoty Orzech i Złota Wiśnia są dostępne w eleganckich, nowoczesnych opakowaniach, podkreślających ich wysoką jakość.

Róża królową karnawału
Karnawał to uwielbiany przez wielu okres zimowych balów, maskarad i zabaw, a także smakowitych pączków i faworków. Rozpoczyna się 6 stycznia, w dzień Trzech Króli, a kończy go Środa Popielcowa, która oznacza początek Wielkiego Postu i oczekiwania na Wielkanoc.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!