Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Misja: karnawał  Smakowite inspiracje na przyjęcie w domu

Misja: karnawał Smakowite inspiracje na przyjęcie w domu

2015-01-14

Okres karnawału to doskonała okazja do mniejszych i większych spotkań z rodziną oraz przyjaciółmi. Przyjęcie możemy urządzić we własnym salonie, wystarczy przygotować kolorowe balony, serpentynę, taneczną muzykę oraz smaczne przekąski. Idealne dania na karnawałową imprezę podpowiada Grupa Drosed.

więcej »
Jakość i innowacja przepisem na sukces klientów

Jakość i innowacja przepisem na sukces klientów

2015-01-14

„Sprawianie ludziom radości z jedzenia i dostarczanie niezwykłych doznań smakowych” – taka jest wizja austriackiego producenta przypraw – firmy WIBERG. Wspólnie z lokalnym partnerem, firmą WIPOL, przedsiębiorstwo dzieli się przepisem na sukces swoich klientów.

więcej »
MarcPol modernizuje sklepy i poszerza ofertę

MarcPol modernizuje sklepy i poszerza ofertę

2015-01-13

Wiodąca polska sieć spożywcza zmodernizowała w 2014 roku kilkanaście placówek. Proces odnowienia wszystkich wymagających tego sklepów zostanie zakończony w bieżącym roku. W ramach rewitalizacji uatrakcyjniona została także oferta sklepów MarcPol i prezentacja produktów na półkach.

więcej »
Odrobina słodkości w najwyższej jakości – mini wersja szwajcarskiej czekolady Toblerone

Odrobina słodkości w najwyższej jakości – mini wersja szwajcarskiej czekolady Toblerone

2015-01-13

Subtelny smak mlecznej czekolady, wyraźna nuta miodu i migdałowego nugatu, to dla wielu z nas cudowny smak wspomnień z dzieciństwa. Kiedy to z niecierpliwością oczekiwało się na sprowadzane z zagranicznych podróży opakowania pysznej czekolady Toblerone.

więcej »
Karnawał z WSP Społem

Karnawał z WSP Społem

2015-01-21

Karnawałowe uczta nie może odbyć się bez tradycyjnych smaków. Dlatego jeśli planujesz w najbliższym czasie spotkanie z bliskimi, skorzystaj ze wskazówek Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem”.

więcej »
Serowa uczta w zasięgu ręki – sery topione z linii Exclusive marki LACTIMA

Serowa uczta w zasięgu ręki – sery topione z linii Exclusive marki LACTIMA

2015-01-13

Sery topione z linii Exclusive marki LACTIMA za sprawą starannie dobranych składników najwyższej jakości, idealnie wpiszą się w potrzeby wymagających konsumentów oraz umożliwią delektowanie się przygotowanymi potrawami.

więcej »
Nowość! Z miłości do seniorów – kompozycja „Herbatka dla babci i dziadka” marki  Czas na Herbatę

Nowość! Z miłości do seniorów – kompozycja „Herbatka dla babci i dziadka” marki Czas na Herbatę

2015-01-13

Początek roku to okres, w którym celebrujemy Dzień Dzień Babci i Dziadka. Z tej okazji marka Czas na Herbatę przygotowała nowy specjał – kompozycję „Herbatka dla babci i dziadka”, który uhonoruje tych najważniejszych po rodzicach ludzi w życiu każdego człowieka.

więcej »
Pożywny i słodki poranek z konfiturą malinową marki Schwartau Extra

Pożywny i słodki poranek z konfiturą malinową marki Schwartau Extra

2015-01-12

To co zjemy rano powinno być sycące i pożywne, aby dostarczyć nam energii niezbędnej do dalszego działania. Warto jednak pamiętać o wpływających na samopoczucie, równie istotnych walorach smakowych. Kompilację tych dwóch cech stanowi konfitura malinowa marki Schwartau Extra.

więcej »
Dieta na zimową porę

Dieta na zimową porę

2015-01-12

Jednym ze sposobów by zachować wymarzoną sylwetkę i uniknąć nadprogramowych kilogramów jest odpowiednio skomponowana dieta, wzbogacona o wartościowe nienasycone kwasy tłuszczowe, których doskonałym źródłem jest olej rzepakowy marki Rapso.

więcej »
Lekkim krokiem w Nowy Rok

Lekkim krokiem w Nowy Rok

2015-01-09

Świąteczne stoły aż uginały się od wyjątkowych pyszności i trudno było oprzeć się pokusie kosztowania wszystkiego. Przed nami karnawałowe bale, spotkania z przyjaciółmi, zimowe wyjazdy. Jak sprawić, by niczego sobie nie odmawiając, uniknąć konsekwencji łakomstwa?

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito