Artykuły prasowe

BITKI WEGETARIAŃSKIE W AROMATYCZNYM, POMIDOROWO-CEBULOWYM SOSIE OD PRIMAVIKI
Aromatyczne i błyskawiczne w przygotowaniu Bitki wegetariańskie marki Primavika, specjalizującej się w produkcji zdrowej żywności bezmięsnej nie zawierającej konserwantów i sztucznych dodatków, w nowy rok wkroczyły w całkowicie odmienionej odsłonie.

Walentynki last minute
Przygotowanie wykwintnej kolacji nie musi trwać godzinami. Wystarczy dobry pomysł, wysokiej jakości składniki i dwa kwadranse w kuchni, żeby wyczarować pyszny posiłek, który skruszy nawet najtwardsze serce.
Oryginalne akcesoria dla miłośników kawy
Prawdziwi miłośnicy kawy w poszukiwaniu nowych smaków udają się do profesjonalnych palarni kaw, w których można skomponować oryginalną i unikatową mieszankę rozmaitych ziaren, w zależności od własnych preferencji.

Karme(love) chrupanie
Zwykło się mawiać, że można się wybrać do kina albo na film. Coraz więcej jest jednak osób, które do kina nie chodzą, a na film .... zostają w domu. Dla tych właśnie osób marka HELIO proponuje słodką nowość - popcorn do mikrofalówki karmelowy z cynamonem.

Milka LU i Milka TUC – nowa czekolada z ciasteczkami
Dobra wiadomość dla fanów czekolady i.....nietypowych połączeń! Milka przedstawia nową czekoladę w dwóch wariantach – Milkę LU i Milkę TUC! To delikatna czekolada z alpejskiego mleka i chrupiące, słodkie herbatniki LU lub lekko słone krakersy TUC w jednym!

Walentynkowa uczta z WSP Społem
Mówi się, że droga do serca ukochanej osoby prowadzi przez żołądek. Zatem? Nawet jeśli nie jesteś mistrzem kulinarnym, w Walentynki spróbuj swoich sił i przygotuj wyjątkowe danie z dodatkiem ulubionych kieleckich produktów. A nuż dzięki temu, sympatia spojrzy na Ciebie przychylniejszym okiem. ;)

Viva la lasagne! Włoskie smaki od FRoSTY
Soczyste warzywa, zioła, dojrzewające sery – kuchnia włoska jak żadna inna sprawia, że nasz apetyt rośnie w kilka chwil. Z serią Lasagne od FRoSTY obietnica włoskiej uczty jest teraz na wyciągnięcie ręki!

Linia przetworów pomidorowych marki HAPPY FRUCHT
Większość sezonowych warzyw i owoców najlepiej smakuje tuż po zerwaniu. Oparta na wyjątkowym smaku pomidorów bogata linia przetworów marki HAPPY FRUCHT stanie się niezastąpionym źródłem zdrowia oraz posezonowych inspiracji kulinarnych.

Płynna energia – oczyszczająca herbata czerwona Pu Erh marki Czas na Herbatę
Aby skutecznie dbać o linię warto poza ćwiczeniami i dietą wykorzystywać również naturalne sposoby poprawy przemiany materii. Regularnie spożywana filiżanka czerwonego naparu Pu Erh marki Czas na Herbatę, zadba o naszą sylwetkę oraz dostarczy nam solidnej dawki pozytywnej energii.

Lekkie bezglutenowe spaghetti z pieczarkami, jabłuszkami kaparowymi i płatkami czosnku
Prosty i szybki przepis na aromatyczne, lekkie danie bezglutenowe, które z pewnością podbije podniebienie niejednego smakosza będącego na bezglutenowej diecie z konieczności lub z wyboru.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!