Artykuły prasowe

Konferencja poświęcona erozji przeszła do historii.
Duże zainteresowanie wydarzeniem świadczy o wadze poruszanej problematyki. - Tak duże zainteresowanie tematyką erozji pokazuje, że wypełniliśmy pewną niszę tematyczną. Gdyby nie było zapotrzebowania na wiedzę w tym temacie, konferencja nie cieszyłaby się tak dużym zainteresowaniem.

Miłosne uniesienia w filmowym stylu
Nie ulega dyskusji – kochać należy się cały rok! Jednak są takie okazje, kiedy chcemy świętować z większą fantazją. Dlatego przygotowaliśmy filmowy repertuar, który będzie idealnie komponował się z romantycznym menu.

WSP Społem z wielkanocną kampanią reklamową
Z początkiem marca br. Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” rozpocznie świąteczną kampanię reklamową swojego sztandarowego produktu - Majonezu Kieleckiego. Komunikacja ma zwrócić uwagę konsumentów na wysoką jakość wyrobu oraz niezmienną tradycję jego wytwarzania.

Nowe Domowe wypieki - Kruche i Biszkopt poleca Delecta
Delecta rozbudowuje ofertę ciast do samodzielnego wypieku, wprowadzając na rynek Kruche i Biszkopt w nowej linii Domowe wypieki. To pierwsze na rynku ciasta bazowe z dodatkiem specjalistycznych gatunków mąk.

FMCG: SOLAN - producent i światowy dystrybutor suszy ziemniaczanych - wdrożył ERP Navireo
SOLAN – producent wyrobów na bazie suszu ziemniaczanego – wdrożył system ERP Navireo firmy InsERT. Oprogramowanie zorganizowało kluczowe dla firmy z rynku FMCG obszary działalności, takie jak produkcja, sprzedaż i gospodarka magazynowa, zakupy, a także księgowość i

Kęs zdrowia na drugie śniadanie - batony zbożowe Corny BIG
Baton Corny BIG dzięki bogactwu pełnowartościowych zbóż, obfitujących w magnez orzechów oraz odżywczych i apetycznych bakalii stanie się wyśmienitym drugim śniadaniem, które dostarczy nam niezbędnej dawki energii i zdrowia na cały dzień.
Forbes zdecydował: FRoSTA wśród Diamentów
Dzięki nieprzeciętnemu wzrostowi wartości marki, FRoSTA znalazła się w rankingu Diamentów Forbesa. Na liście regionalnej województwa kujawsko-pomorskiego wśród dużych firm zajęła wysokie, piąte miejsce.

rewolucyjna przekąska – 100% naturalna, puffingowana Wiśnia Puffins
Innowacyjne, 100% NATURALNE WIŚNIE marki Puffins, to obecnie sztandarowa pozycja w portfolio ostrzeszowskiego producenta tych wyjątkowych przekąsek, powstających dzięki puffingowi, czyli unikalnej technologii próżniowego suszenia owoców.
Na co zwrócić uwagę wybierając franczyzę?
Stale rosnąca popularność prowadzenia działalności w systemie franczyzowym nie powinna nikogo dziwić. Przedsiębiorcy funkcjonujący pod dużą, rozpoznawalną marką mogą przecież liczyć na wiele korzyści.
Zbiór winniczka zakazany. Warto postawić na ślimaki z hodowli
Nie będzie pozwolenia na zbiór ślimaka winniczka w województwie warmińsko-mazurskim w tym roku. Paweł Piwowarski, biolog z elbląskiej firmy Polish Snail Holding, komentując tą decyzję stwierdził, że nie jest zaskoczony takim obrotem sprawy. Poleca zakup gotowego do spożycia mięsa ślimaków w puszce.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!