Artykuły prasowe
RUSZYŁA KAMPANIA REKLAMOWA SUPERMARKETÓW MILA
W związku z dynamicznym rozwojem sieci Mila, ruszyła nowa kampania reklamowa budująca wizerunek marki.

Nowe butelki Cisowianki
Polskie Zdroje, uważnie słuchają potrzeb konsumentów i starają się wychodzić im naprzeciw. Dlatego też firma zdecydowała się na wprowadzenie kilku istotnych zmian w wyglądzie butelek Cisowianki 1,5 litra, które sprawiają, że butelki te stały się jeszcze bardziej funkcjonalne.

5 rzeczy, których nie wiesz na temat czosnku
Kulinarne zastosowania czosnku zna każdy. Nie każdy zdaje sobie jednak sprawę, że poza bogactwem smaku ma on też bogatą i długą historię. Czego nie wiemy o czosnku? FRoSTA zna odpowiedzi!

Podróż przez chilijskie smaki
Chilijskie wina i owoce morza to temat przewodni kolejnej edycji wydarzenia Chilean Wine Tour, które zorganizowano w Polsce z inicjatywy Biura Handlowego ProChile oraz Ambasady Republiki Chile. Degustacja starannie wyselekcjonowanych i dobranych na tę okazję chilijskich win oraz produktów morskich o

Jesz mało chleba? Sprawdź dlaczego warto to zmienić!
Pieczywo jest źródłem m.in. białka, witamin, składników mineralnych i błonnika. Polscy piekarze oferują różnorodne wyroby wysokiej jakości, mimo to spożycie chleba spada. Z tego tekstu dowiesz się dlaczego warto sięgać po wypieki i czym charakteryzują się podstawowe grupy pieczywa.
Lodobus – całkiem nowy koncept Lodów Bonano
Jest szansa, że kolorowa przyczepka z charakterystycznym, żółto – zielonym logo stanie się już wkrótce trwałym elementem pejzażu wielu nadmorskich kurortów w naszym kraju.

Sos do ryby po grecku – nowość od Dawtony
Sos do ryby po grecku dołączył do szerokiej oferty aromatycznych sosów Dawtony. Razem z nim producent proponuje osiem sosów, charakterystycznych dla różnych tradycji kulinarnych świata, dzięki czemu każdy odnajdzie w niej swoje ulubione smaki.

Nowa odsłona czekolad marki Goplana
Czekolady marki Goplana są już dostępne w nowej odsłonie. Metamorfozie poddano szatę graficzną opakowań i kształt czekoladowych kostek. Zmianom towarzyszy rozszerzenie oferty o wyjątkowe propozycje, w tym czekolady z nadzieniami pralin i cukierków marki Solidarność.

Colian z ofertą słodyczy na Wielkanoc
Colian, jak co roku, przygotował specjalną świąteczną ofertę wielkanocną. Na propozycję składają się figurki, czekolady, praliny, czekoladki, galaretki oraz cukierki marek Goplana i Solidarność.

Początek dnia z Płatkami Owsianymi Błyskawicznymi marki Halina
Bogate w białko, błonnik, magnez i potas Płatki Owsiane Błyskawiczne sprawią, że skomponowanie pysznego, zdrowego i pełnego energii śniadania zajmie nam zaledwie kilka chwil, dzięki czemu zyskamy więcej czasu na delektowanie się ich delikatnym, w pełni naturalnym smakiem.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!