Artykuły prasowe
Lody Bonano pobiły ubiegłoroczny rekord
80 nowych lodziarni pod szyldem Lody Bonano powstanie w rozpoczynającym się właśnie sezonie. To najbardziej dynamiczny wzrost liczby nowych placówek franczyzowych od początku istnienia tej sieci.

Trening przed sezonem grillowym
Lada chwila rozpocznie się długo wyczekiwany sezon grillowy. Kiełbasy, skrzydełka, szaszłyki i warzywa z rusztu będą prawdziwą rozkoszą dla podniebienia. Jednak by smakowały jeszcze lepiej, należy je odpowiednio doprawić. Do tego celu niezastąpione będą tradycyjne dodatki!
Pyszna, grillowa uczta na świeżym powietrzu – tylko z produktami marki WINIARY!
Jeśli po głowie chodzą Ci pyszne i soczyste mięsa, pieczone warzywa, szaszłyki czy kolorowe sałatki koniecznie przygotuj i podaj je z sosami i przyprawami marki WINIARY, które dopełnią smak grillowego menu tworząc wyjątkową, wiosenną kompozycję.

Ketchupowy sezon grillowy z Dawtoną
Mięso z rusztu, odpowiednie dodatki, słoneczna pogoda i grono dobrych znajomych – oto wspólny mianownik grillowania, jak świat długi i szeroki.

Jakość i smak! Paluszki rybne FRoSTA
Złociste paluszki rybne zna niemal każdy. Chrupiące, szybkie do przygotowania i pyszne – uwielbiane przez dzieci i dorosłych. Co w sobie kryją? Wszystkie wątpliwości rozwiewa FRoSTA!
Cisowianka Perlage we Francji
Francja, a w szczególności Paryż, to jeden z najtrudniejszych ale również najbardziej pożądanych kierunków eksportowych na Świecie.

Ekologiczny, 100% naturalny, funkcyjny SOK OWOCOWY NA NERWY I MIĘŚNIE marki RABENHORST
Rabenhorst znany producent wysokojakościowych, ekologicznych soków dla dzieci i dorosłych poszerzył swoją ofertę o kolejną pozycję w segmencie soków funkcjonalnych.
FRoSTA doceniona przez Forum Odpowiedzialnego Biznesu
„Może zadbajmy o morze” - kampania edukacyjna marki FRoSTA prowadzona we współpracy z MSC – światowym liderem w promowaniu zrównoważonego rybołówstwa – znalazła się wśród działań CSR zaprezentowanych w Raporcie „Odpowiedzialny Biznes w Polsce. Dobre Praktyki”.

Soczewica, Cieciorka, Fasola Czarna i Fasola Pinto – nowości w ofercie Dawtony
Soczewica, Cieciorka oraz Fasola Czarna i Fasola Pinto to najnowsze pozycje w ofercie Dawtony, przygotowane z myślą nie tylko o fanach kuchni latynoskiej czy arabskiej, ale też o wegetarianach i miłośnikach polskich tradycji kulinarnych, dla których te przysmaki będą nie lada atrakcją.

Polski Kongres Rolnictwa - konferencja w Łodzi zwieńczy I edycję cyklu spotkań
Polski Kongres Rolnictwa, cykl dziesięciu spotkań poruszających problematykę branży rolnej i rolno-spożywczej w Polsce, dobiega końca. Wydarzenie, którego partnerem merytorycznym jest Ogólnopolski Program Promocyjny „Doceń polskie” cieszy się bardzo dużym zainteresowaniem.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!