Artykuły prasowe
Miło, lekko i przyjemnie – wiosenne doznania w COSTA COFFEE!
Zapachniało, zajaśniało! W COSTA COFFEE wiosna zagościła na dobre, zapewniając swoim gościom lekkość samopoczucia i smaku. Kawiarnie zachęcają do tego, by w codziennej bieganinie znaleźć chwilę dla siebie, najlepiej przy lekkiej, wiosennej ofercie, która jest już dostępna w COSTA COFFEE.

Anatol z błonnikiem i witaminami – funkcjonalna kawa zbożowa od Delecty
Delecta rozbudowuje ofertę submarki Anatol wprowadzając na rynek linię rozpuszczalnych kaw zbożowych w trzech wariantach: KLASYCZNA, WITALNOŚĆ i KONCENTRACJA. Kawy Anatol z błonnikiem i witaminami to propozycje w zgodzie z naturą, dla konsumentów w każdym wieku, także dzieci powyżej 3 roku życia.

Pyszne i orzeźwiające chłodniki na letnie dni w 3 smakach od WINIARY!
Brakuje Ci pomysłów na obiad, gdy na zewnątrz upał? W ciepłe, letnie dni przychodzi ochota na coś lekkiego, orzeźwiającego, a jednocześnie pożywnego. Idealnie w taką pogodę sprawdzą się nowe chłodniki marki WINIARY, które są pyszne i delikatne, a do ich przygotowania możemy użyć świeżych warzyw.

Nowy WINIARY POMYSŁ NA… lasagne po bolońsku z parmezanem!
Masz ochotę na pyszną lasagne, ale wydaje Ci się, że to danie trudne i czasochłonne, które nie zawsze się udaje? Teraz dzięki wyjątkowej nowości WINIARY POMYSŁ NA… lasagne po bolońsku z parmezanem przygotujesz tę wyśmienitą, włoską potrawę zaskakująco prosto i szybko!
Lody Bonano zapraszają na kawę
Orzeźwiająca i pobudzająca – taka jest nowość w ofercie ogólnopolskiej sieci lodziarni Lody Bonano. Chodzi o kawę, która od tego sezonu zagości we wszystkich lokalach działających pod charakterystycznym, żółto-czerwonym szyldem.
Lody prawdziwe – historia przepisu wygrzebanego na strychu
Stworzone na bazie wyłącznie naturalnych składników, bez jakichkolwiek sztucznych dodatków i dokładnie z liczącą kilkadziesiąt lat domową recepturą.

Kanapka. Czy na pewno wiesz o niej wszystko?
Kanapki były co prawda znane już w Starożytności, ale dopiero w XVIII wieku to „chłopskie” jedzenie trafiło na arystokratyczne stoły. Zaserwowano ja hrabiemu Sandwicz, który chciał zjeść coś pożywnego, nie przerywając przy tym gry w karty.
Premiera „Powder Her Face” w reżyserii Mariusza Trelińskiego.
9 maja po raz pierwszy na polskiej scenie wystawiono operę młodego angielskiego kompozytora Thomasa Adesa – „Powder Her Face”. Partnerem premiery była, na stałe współpracująca z Teatrem Wielkim Operą Narodową, Perlage – musująca woda mineralna aktywnie wspierająca kulturę w Polsce.

Złoto wśród warzyw – paluszki warzywne FRoSTY
Kultowy złoty paluszek w warzywnej odsłonie? Dlaczego nie! Soczysta marchewka z groszkiem oraz apetyczny szpinak,otoczone chrupiącą, złotą panierką – to właśnie te przekąski znajdziesz teraz w ofercie FRoSTY!
Amerykanie kochają promocje - czy Polacy również?
O promocjach mówi się często jako o wynalazku amerykańskim i rzeczywiście, nie można nie zgodzić się z tym, że niektórzy mieszkańcy Stanów Zjednoczonych opanowali do perfekcji możliwość korzystania z nich.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!