Artykuły prasowe

Chcesz schudnąć? Sięgnij po light!
Do lata zostało już tylko kilka tygodni. Wielu z nas postanawia zadbać o kondycję, a przy okazji zrzucić parę zimowych kilogramów.

nowy WINIARY POMYSŁ NA… Soczystego kurczaka w rozmarynie i ziołach!
Niepowtarzalny smak zapewni Ci nowy WINIARY POMYSŁ NA… soczystego kurczaka w rozmarynie i ziołach! Starannie dobrana mieszanka składników z rozmarynem z innymi ziołami sprawi, że mięso będzie pyszne, odpowiednio doprawione, a dzięki pieczeniu w woreczku pozostanie soczyste. Tak przyrządzony kurczak

Moc prawdziwego orzeźwienia z karmelkami od Goplany!
Słoneczne dni i coraz wyższe temperatury to znak, że lato zbliża się wielkimi krokami. Gdy tylko pojawi się ochota na orzeźwienie, warto sięgnąć po produkty, które gwarantują przyjemny efekt ochłodzenia. Dzięki miętowym i owocowym cukierkom od Goplany można poczuć się lekko i rześko.
Premium Brand dla Cisowianki
Cisowianka po raz siódmy została Marką Wysokiej Reputacji w badaniu Premium Brand 2015.

Świętujemy Dzień Mamy
Czuła, troskliwa, jedyna. Taka jest każda mama. Codziennie krząta się po kuchni, zaczarowując dania tak, aby smakowały najlepiej na świecie. Dzień Mamy to idealna okazja, aby podziękować jej za obecność i pokazać, że jest bezcenna.

Cisowianka Superbrand!
Cisowianka laureatem godła Superbrands już po raz szósty.

Specjał subtelnie smakowity – Oliwa z oliwek Extra Vergine DELIKATNA marki Olitalia
Choć prawdziwie śródziemnomorskie menu przesycone jest intensywnym aromatem oliwy z oliwek, to niektóre dania wymagają dodatków o nieco łagodniejszej nucie.

Mleko bez tajemnic. 25 maja to Światowy Dzień Mleka
Dlaczego mieszkańcy Bliskiego Wschodu rzadko sięgają po mleko? Czym charakteryzuje się mleko krów rasy Jersey? W jakim celu Maria Antonina piła codziennie maślankę? Dlaczego dorośli ludzie powinni ograniczać spożycie mleka? Przekonaj się, jak wiele tajemnic skrywa popularny produkt spożywczy.

Jaka rybka w wakacje? – czyli jak połączyć troskę o zdrowie, smaczny posiłek i stan zasobów morskich
Wakacje bez smaku świeżej ryby? Już niedługo taka może być przyszłość. Światowe zasoby ryb kończą się. Przyczyniają się do tego nadmierne połowy, brak poszanowania dla ekosystemu morskiego i nieodpowiedzialne praktyki rybackie. Możemy jednak zadbać o to, by owoców morza nie zabrakło w naszej diecie.

Bezglutenowe Parówki z Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin
Parówki to od lat ulubione wędliny Polaków. Na rynku, pojawiły się właśnie nowe – wieprzowe, drobiowe i z szynki od Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin. Parówki z Chrzanowa są delikatne, przyprawiane specjalnie skomponowanymi mieszankami przypraw, bez osłonki i bez glutenu.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!