Artykuły prasowe

Nowe BEZGLUTENOWE Tartaletki od 3Pauly
Dieta bezglutenowa nie musi być monotonna, nie oznacza także rezygnacji za słodkości. Marka 3 PAULY, producent artykułów specjalnego przeznaczenia żywieniowego dla osób cierpiących na nietolerancje pokarmowe, znana jest ze swojej bogatej oferty pełnoziarnistych ciast i ciastek bez glutenu i laktozy

Na letni wypas pyszne ciastka Milka
Niezależnie od tego, czy zdecydujemy się na rodzinny spacer, czy piknik z przyjaciółmi, zawsze mogą nam towarzyszyć ciastka Milka. Dzięki różnym wariantom każdy znajdzie swoje ulubione, idealne na każdą okazję.
Latem będzie rześko, że aż miło – w Costa Coffee!
Lato w Costa Coffee upłynie pod znakiem… rześkości i kultowych ciasteczek Oreo®. I tym razem miłośnicy nowych smaków i kawy na bazie legendarnej mieszanki Mocha Italia będą zachwyceni!

Deser na upały? Sernik doskonały!
Podczas upałów najchętniej wybieramy lekkie i niezbyt słodkie desery. Takie, które nie wymagają długotrwałych przygotowań, a pozwalają rozkoszować się smakiem świeżych owoców.

Lodowe szaleństwo smaków w Lidlu
Sieć sklepów Lidl 18 czerwca rozpoczyna sezon na lodowe smakołyki wprowadzeniem wyjątkowej oferty lodów w rozmaitych smakach, które wzbogacą szeroki asortyment, dostępny w lodówkach Lidl przez cały rok.

Majonez Kielecki w nowym opakowaniu
Od czerwca br. Majonez Kielecki o gramaturze 170 ml będzie dystrybuowany w nowym słoiczku. Zmiana dotychczasowego opakowania będzie dla konsumentów korzystnym rozwiązaniem.
NOWY SUPERMARKET SIECI MILA!
Powstał pierwszy supermarket Mila w Sulęcinie i jednocześnie dwunasty w regionie Lubuskim. Uroczyste otwarcie odbyło się w sobotę, 13 czerwca 2015r. Spółka market-Detal obecnie posiada 182 placówki na terenie całego kraju.

Nadciąga granatowa fala, czyli nowe dania rybne od FRoSTY
Soczysty łosoś a może krewetki w śródziemnomorskim stylu? Rodzina gotowych w kilka minut dań rybnych FRoSTY właśnie powiększyła się o dwóch nowych członków. W sklepach znajdziemy je w nawiązujących do tradycji opakowaniach z granatową falą.
Zdrowie w szklance
Warzywa i owoce zawierają dużo błonnika, który ma właściwości oczyszczające, obniża cholesterol oraz zmniejsza uczucie głodu. W świeżych sokach znajdziemy m.in. minerały, witaminy, niezbędne kwasy tłuszczowe, białka, węglowodany i wiele innych cennych związków. Jak szybko i sprawnie je zrobić?

Obiad na 5, czyli kulinarny poradnik studenta
Egzaminy, długie godziny nauki i stosy notatek – czerwiec w kalendarzu studenta to ciężki okres. Jak skomponować menu, aby zaoszczędzić czas i zyskać energię? Wystarczy sięgnąć po dania gotowe Dawtony!
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!