Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Pierwsza kampania outdoorowa marki MyFood

2015-10-27

MyFood udowadnia, że owoce morza są coraz bardziej popularne i cenione na polskim rynku, a dania gotowe z krewetkami mogą być szybkie w przygotowaniu i wyjątkowo smaczne.

więcej »

Konsumenci po raz trzeci przetestują produkty FRoSTY

2015-10-26

Tysiąc Polaków będzie miało okazję przetestować zestawy najnowszych produktów firmy FRoSTA. Właśnie ruszyła trzecia edycja akcji ZOSTAŃ FRoSTEREM.

więcej »

Z czego zrobiona jest kiełbasa?

2015-10-26

Kiełbasę lubimy, bo jest smaczna i pożywna i do tego można ją jeść na różne sposoby, na ciepło, na zimno, jako składnik większej potrawy albo po prostu jako przekąskę. Ale co jest w środku? Warto wiedzieć, co jemy, więc sprawdźmy.

więcej »
Ocieplamy jesień z Sosem Pieczeniowym ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY!

Ocieplamy jesień z Sosem Pieczeniowym ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY!

2015-10-26

Jesienią chcemy spędzać czas w domu. Ciągnie nas do mieszkania, do kuchni, gdzie przy rozgrzewających potrawach gromadzi się cała rodzina. W tym sezonie postawmy na sycące mięsne dania z Sosem Pieczeniowym Ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY.

więcej »
Chleby z Lidla bez konserwantów

Chleby z Lidla bez konserwantów

2015-10-26

47% Polaków nigdy nie sprawdza składu pieczywa, a połowa z nas najbardziej lubi chleb z mąki pszennej – wynika z najnowszych badań TNS Polska przeprowadzonych na zlecenie Lidl Polska. Co więcej, tylko co piąty respondent (22%) preferuje chleb ciemny lub razowy.

więcej »

Puszyste pappardelle z kiełbasą

2015-10-22

Pappardelle to puszysty makaron, który świetnie nadaje się do sosów. Jeśli połączymy go z kiełbasą i borowikami, wyjdzie oryginalne danie, które nasyci najbardziej wymagających smakoszy.

więcej »
Otwarcie drugiego sklepu sieci Lidl w Elblągu

Otwarcie drugiego sklepu sieci Lidl w Elblągu

2015-10-22

Już 22 października o godzinie 8:00 przy ul. Dębowej 4 C otwarty zostanie drugi sklep Lidl w Elblągu. Z tej okazji zapraszamy wszystkich do udziału w festynie oraz na zakupy w promocyjnych cenach.

więcej »
Widelec w dłoń! Makaronową ucztę  z marką WINIARY czas zacząć

Widelec w dłoń! Makaronową ucztę z marką WINIARY czas zacząć

2015-10-22

25 października obchodzimy Światowy Dzień Makaronu. Z tej okazji marka WINIARY podsuwa pomysły na makaronowe dania dla całej rodziny. Są one nie tylko pyszne i sycące, ale także bardzo proste w przygotowaniu.

więcej »
Otwarcie pierwszego sklepu sieci Lidl w Nowym Targu

Otwarcie pierwszego sklepu sieci Lidl w Nowym Targu

2015-10-22

Już 22 października o godzinie 8:00 przy ul. Szaflarskiej 162 otwarty zostanie pierwszy sklep Lidl w Nowym Targu. Z tej okazji zapraszamy wszystkich do udziału w festynie oraz na zakupy w promocyjnych cenach.

więcej »

Pierogi o zapachu lasu

2015-10-21

Jesienny las kusi zapachem i kolorami. Jest też doskonałą inspiracją do nowych smaków – takich jak pierogi z kaszanką podane na sosie z leśnych grzybów i porto z ziołami.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito