Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Rodzinne Zupy WINIARY docenione w konkursie na Najlepszy Produkt 2016!

Rodzinne Zupy WINIARY docenione w konkursie na Najlepszy Produkt 2016!

2016-02-02

Kolejny rok z rzędu marka WINIARY znalazła się w gronie laureatów plebiscytu konsumenckiego, organizowanego przez miesięcznik Wiadomości Handlowe. Tym razem srebrnym medalem za najbardziej udaną premierę na rynku spożywczym zostały docenione Rodzinne Zupy WINIARY, w kategorii dania gotowe instant.

więcej »
Nowości WSP Społem

Nowości WSP Społem

2016-02-01

Z początkiem roku portfolio produktów WSP Społem wzbogaciło się o kolejne dwie pozycje - Musztardę Kielecką czeską oraz Sos Kielecki Kanapkowy. Produkty z pewnością przypadną do gustu wielbicielom oryginalnych smaków i dodadzą potrawom wyjątkowego charakteru.

więcej »
FRoSTERZY po raz trzeci przetestowali nowości

FRoSTERZY po raz trzeci przetestowali nowości

2016-02-01

Kolejna edycja, setki wyróżnionych uczestników i tysiące wystawionych recenzji. FRoSTERZY to już cykliczna akcja, podczas której FRoSTA zaprasza konsumentów do przetestowania swoich produktów. W tym roku przedstawiciele firmy przejechali 9520 km, aby wręczyć uczestnikom programu ponad 2700 zestawów!

więcej »
Gorący Kubek Knorr w nowej odsłonie

Gorący Kubek Knorr w nowej odsłonie

2016-01-31

Suszone warzywa i zioła pochodzące ze zrównoważonych upraw stanowią o wyjątkowości i smaku nowego Gorącego Kubka Knorr. Udoskonalona receptura produktu, bez glutaminianu sodu i z większymi kawałkami warzyw i ziół, już teraz dostępna jest w odświeżonym graficznie opakowaniu. Smacznego!

więcej »
Wielkanoc po Chrzanowsku

Wielkanoc po Chrzanowsku

2016-01-29

Przed Wielkanocą do sprzedaży trafiła kolejna nowość od Chrzanowskiej Manufaktury Wędlin – Kiełbasa Wiejska z Chrzanowa wieprzowa i drobiowa.

więcej »
Nowy wizerunek, ten sam tradycyjny smak

Nowy wizerunek, ten sam tradycyjny smak

2016-01-29

Firma OCTIM zakończyła właśnie proces rebrandingu swoich dwóch kluczowych grup produktów – octów i musztard. To pierwszy etap zmian związanych z wprowadzeniem całościowego nowego wizerunku firmy.

więcej »
Uczta z Majonezem Kieleckim Omega-3

Uczta z Majonezem Kieleckim Omega-3

2016-01-28

Czy karnawałowe potrawy mogą być lekkie, funkcjonalne, a do tego smaczne? Oczywiście! Wybierając Majonez Kielecki Omega-3 nie tylko przyrządzimy smaczną sałatkę ze świeżych warzyw, ale także dostarczymy naszemu organizmowi cenne związki.

więcej »
Program „Doceń polskie”. Loża Ekspertów obradowała po raz dziewiętnasty

Program „Doceń polskie”. Loża Ekspertów obradowała po raz dziewiętnasty

2016-01-27

Smak, wygląd oraz stosunek jakości do ceny - te cechy rodzimej żywności oceniają członkowie Loży Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” podczas organizowanych cyklicznie audytów. Pierwsza w tym roku, a jednocześnie dziewiętnasta w historii programu, atestacja produktów spoży

więcej »
Noworoczne postanowienia – pyszne, pożywne zupy na cały rok!

Noworoczne postanowienia – pyszne, pożywne zupy na cały rok!

2016-01-26

Początek nowego roku to okres, w którym często decydujemy się na wprowadzenie zmian. Dotyczą one najróżniejszych stref naszego życia - jedni decydują się na rzucenie palenia, czy też przejście na dietę, inni chcą poświęcać więcej czasu na czytanie książek, czy też aktywne spędzanie czasu.

więcej »
Bądź szefem w swojej kuchni

Bądź szefem w swojej kuchni

2016-01-25

Od mężczyzn w kuchni oczekuje się dziś znacznie więcej niż tylko przygotowania tradycyjnych kanapek czy owsianki. Jeśli więc chcesz pokazać, że zmysły potrafisz rozbudzać na wiele różnych sposobów, musisz się wysilić.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.

Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.

Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito