Artykuły prasowe

COSTA COFFEE w nowym biurowcu West Station
COSTA COFFEE Polska uruchomiła kolejną kawiarnię w stolicy. Najnowszy lokal został otwarty w nowoczesnym biurowcu West Station, nowej siedzibie grupy PKP S.A. na warszawskiej Ochocie.

Jesienią postaw na (stole) leczo!
Ilu miłośników lecza, tyle przepisów na jego przyrządzenie. Bez wątpienia węgierska potrawa posiada liczne grono wielbicieli. Trudno się dziwić, bo to pyszne i zarazem proste danie. Szczególnie chętnie przyrządzane jesienią – rozgrzewa, zachwycając smakiem wielbicieli jesiennych warzyw.

Lody prawdziwe podbijają Trójmiasto
Mimo zbliżającej się wielkimi krokami zimy, trójmiejska Wytwórnia Lodów Prawdziwych „u Lodziarzy” stawia na rozwój. Po sukcesie stacjonarnej lodziarni w Gdyni i pojawiającej się w lokalnych parkach, na skwerach czy plaży rikszy, w ubiegłym miesiącu otwarty został kolejny punkt sprzedaży.

Włoskie popołudnie z marką Saclà
Włoski szef kuchni Enrico Trora był gospodarzem spotkania kulinarnego zorganizowanego przez firmę North Coast, dystrybutora produktów marki Saclà. Zaproszeni goście mieli okazje nie tylko spróbować włoskich przysmaków, ale także uczestniczyć w ich przygotowywaniu.

Nowość w MAKRO: zestawy herbat marki Sir Williams
Asortyment firmy MAKRO Cash&Carry Polska został poszerzony o zestawy herbat marki Sir Williams. To jedno z pierwszych kompleksowych rozwiązań sieci dedykowanych dla klientów z sektora HoReCa.

Burger? Dlaczego nie! Food truck FRoSTY ruszył w trasę
FRoSTA podsumowuje pierwsze efekty nowej kampanii promocyjnej. 2 miasta i setki rozdanych burgerów – takim wynikiem skończyły się dwa promocyjne eventy.

Nowość! Makarony pełnoziarniste marki Arrighi
Coraz więcej ludzi stara się spożywać posiłki zgodnie z zasadami zdrowego odżywiania. Nieodłącznym elementem takiego stylu życia jest zamiana tradycyjnych produktów na ich zdrowsze odpowiedniki.

Dlaczego świąteczne kubki Starbucks są w tym roku wyjątkowe?
W kawiarniach Starbucks pojawiła się już specjalna edycja czerwonych kubków. Dla wszystkich wielbicieli marki to znak, że Święta zbliżają się wielkimi krokami. W tym roku - po raz pierwszy - czerwone kubki Starbucks zaprojektowali sami klienci!

The Glenlivet Cipher – Tajemnica Smaku
The Glenlivet Cipher to jedyny single malt, którego sekret poznajemy dopiero po otwarciu. Wszystkie jego walory, zarówno smakowe jak i zapachowe, są tajemnicą. Jedynie degustacja daje szansę na rozszyfrowanie zagadki, jaką przygotował Master Distiller whisky The Glenlivet, Alan Winchester.

Przepis na bardzo dobry wieczór w kampanii marki Delecta
W poniedziałek, 7 listopada, ruszyła kampania promująca posypki do dekoracji ciast z linii Decorada marki Delecta. Komunikacja utrzymana w klimacie rodzinnego pieczenia prosto z serca jest realizowana w ogólnopolskich stacjach telewizyjnych i punktach sprzedaży. Działania potrwają do 4 grudnia br.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Starbucks startuje z orzeźwiającym letnim sezonem!
Dzięki Starbucks już dziś możemy zanurzyć się w niesamowitych smakach lata. Ciesz się długimi, pełnymi słońca dniami i czasem spędzanym na świeżym powietrzu z nowym, sezonowym napojem Melon Flavour Pearls Starbucks Refresha® drink, dostępnym w kawiarniach sieci już od 29 kwietnia!
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Świętujmy Dzień Ziemi razem ze Starbucks i Snoopy'm!
Starbucks świętuje Miesiąc Dobroci, którego finałem jest Dzień Ziemi 22 kwietnia. Już od 21 kwietnia w kawiarniach pojawi się specjalny kubek wielokrotnego użytku – na znak troski o planetę i ludzi wokół nas!
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Najczęściej czytane artykuły:
Technologia a system kaucyjny. Polacy otwarci na innowacje, ale potrzebują edukacji
Ponad 60% Polaków deklaruje chęć korzystania z aplikacji mobilnych i innych technologii wspierających system kaucyjny – wynika z badania „Postawy Polaków wobec systemu kaucyjnego” przeprowadzonego przez Biostat na zlecenie agencji doradczej 2PR.
Uwielbiane cukierki w nowoczesnym wydaniu
Wawel łączy tradycję z nowoczesnością, wprowadzając Michałki Protein – nową wersję kultowych cukierków z białkiem. To pierwsze Michałki wzbogacone o roślinne białko na polskim rynku, stworzone z myślą o osobach aktywnych i dbających o dietę.
Zintegrowane rozwiązanie dla detalistów na starcie systemu kaucyjnego
System kaucyjny, który już wkrótce stanie się obowiązkowy w Polsce, stawia przed detalistami nowe wyzwania. W szczególności dla małych i średnich sklepów, które nie dysponują dużymi działami IT ani zespołami wdrożeniowymi, proces ten może okazać się wyjątkowo skomplikowany.
Przepisy z mieszanką keksową - z HELIO w kuchni zawsze smaczniej!
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.
Przepisy z mieszanką keksową
Wielkanoc coraz bliżej, a wraz z nią – czas rodzinnych spotkań, domowych wypieków i… bakalii! Bo przecież święta nie mogą obyć się bez odrobiny słodyczy i tradycyjnego smaku.