Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym OLEOFARM


Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym OLEOFARM
2016-03-15
Kiedy chcecie nieco urozmaicić swoje codzienne menu oraz zmienić smak przygotowywanych potraw, polecamy zacząć od wprowadzenia zamiennika zwykłej bułki tartej.

Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym doskonale sprawdza się jako posypka do gotowanych warzyw, dodatek do mięsa mielonego, panierka do mięsa smażonego oraz ryb, idealnie przywiera do przygotowywanych potraw, przez co stają się niezwykle chrupiące.

Bułka tarta ze złocistym lnem mielonym OLEOFARM uzyskiwana jest ze zmieszania tartej, środkowej części specjalnie wypiekanego pieczywa pszennego z mielonymi ziarnami złocistego lnu. Produkt zawiera jedynie 1% skórki pieczywa, dzięki czemu panierka zyskuje jasny kolor, a zmielony len nadaje jej niepowtarzalny zapach i smak. Jedną z jej najważniejszych cech jest wysoka zawartość błonnika pokarmowego

Bułka tarta z ze złocistym lnem mielonym sprawia, że przygotowane z jej użyciem potrawy nabierają nowego, wyjątkowego smaku.

Składniki: bułka tarta pszenna – 50% (wypiek ze zboża zawierającego gluten), mielone nasiona lnu uzyskane w procesie odtłuszczania – 50%.

Masa netto: 450 g

Cena: ok. 4 zł

www.oleofarm24.pl 

Nadesłał:

Arni

Wasze komentarze (0):


Twój podpis:
System komentarzy dostarcza serwis eGadki.pl