Artykuły prasowe

W klasycznej czerwieni – warzywna nowość od FRoSTY
Niezastąpiona w polskiej kuchni, świetnie sprawdzi się do obiadu.Subtelnie słodko-kwaśna, nie tylko doskonale smakuje, ale także ożywia dania swoim intensywnym kolorem. O czym mowa? O kapuście czerwonej! Teraz znajdziemy ją wśród warzyw w kartonikach FRoSTY, z jabłkiem oraz octem balsamicznym.

Sezon na szparagi z marką WINIARY!
Wielkimi krokami zbliża się wyczekiwany przez wszystkich smakoszy sezon na szparagi. Te wyjątkowe warzywa nie tylko świetnie smakują i doskonale prezentują się na talerzu, ale także są pełne witamin.

Nowe wieczko Dawtona – po prostu łatwiejsze otwieranie
Co robisz, gdy nie możesz otworzyć słoika: podważasz wieczko nożem, wkładasz słoik do gorącej wody czy stukasz nakrętką o blat? Sposobów jest wiele, ale żaden z nich nie będzie Ci już potrzebny.

Kolporter rozwija swoją sieć handlową
W pierwszym kwartale 2016 roku Kolporter uruchomił aż dwadzieścia osiem nowych punktów handlowych, w tym dwadzieścia dwa saloniki prasowe i sześć salonów Top-Press. Cztery nowe punkty Top-Press zostały wyposażone w strefę bistro Top Presso.

Serowe Inspiracje marki LACTIMA z tytułem „Dobra Marka 2016”
Linia produktów Serowe Inspiracje marki LACTIMA została uhonorowana tytułem „Dobra Marka 2016 – Jakość, Zaufanie, Renoma” w kategorii: Odkrycie Roku. Laur ten trafia do najbardziej

Cztery sprawdzone przepisy na Europejski Dzień Śniadania
Każdy dzień powinniśmy rozpocząć od zdrowego i pełnowartościowego posiłku, a zbliżające się święto stanowi dodatkową ku temu motywację. Już 24 kwietnia będziemy obchodzić Europejski Dzień Śniadania. W jaki sposób go uczcić? Przygotowując odpowiedni posiłek!

Nowoczesna klasyka, czyli designerska lodówka Freggia
Wysoki połysk, zaokrąglone brzegi i mocny czerwony akcent kolorystyczny – Freggia prezentuje stylistykę minionych lat w nowoczesnej odsłonie. Ten nieprzypadkowy powrót do przeszłości odnalazł swoje odzwierciedlenie w najnowszym modelu lodówki, który marka wprowadziła do segmentu chłodniczego
Nowoczesna klasyka, czyli designerska lodówka Freggia
Wysoki połysk, zaokrąglone brzegi i mocny czerwony akcent kolorystyczny – Freggia prezentuje stylistykę minionych lat w nowoczesnej odsłonie. Ten nieprzypadkowy powrót do przeszłości odnalazł swoje odzwierciedlenie w najnowszym modelu lodówki, który marka wprowadziła do segmentu chłodniczego.

ZŁOTA PŁETWA REKLAMY 2016 DLA LIDLA!
Z przyjemnością informujemy, że nasza firma została nagrodzona Złotą Płetwą Reklamy 2016. Złoto i tym samym I miejsce przyznano kampanii reklamowej „Ryby Są Super”!

Jedna z najzdrowszych diet na świecie
Kuchnia japońska powszechnie uchodzi za najzdrowszą dietę świata. Potwierdza to średnia długość życia Japończyków wynosząca odpowiednio 88 lat dla kobiet i 82 lata dla mężczyzn.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Najczęściej czytane artykuły:
Mars wyróżniony w rankingu World’s Best Companies 2025 magazynu TIME
Mars, Incorporated, globalny lider w branżach słodyczy, przekąsek, żywności oraz produktów i usług dla zwierząt, znalazł się w pierwszej edycji rankingu World’s Best Companies 2025.
Perspektywy rozwoju rynku mleka A2A2 w Polsce
W ostatnich latach rynek mleczarski coraz większą uwagę skupia na mleku A2A2. Zyskuje ono popularność zarówno wśród konsumentów poszukujących łatwostrawnej alternatywy, jak i hodowców oraz przetwórców, którzy dostrzegają szansę rozwoju tego segmentu.
Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”.
Promują lokalne, certyfikowane pstrągi. Kolejne restauracje dołączają do pilotażowego Programu Partnerskiego „Nasz Pstrąg dla HoReCa”. Chętni mogą jeszcze zgłaszać swój udział!