Artykuły prasowe
MAJOWE WIECZORY PEŁNE SMAKU Z HELIO
Majowe wieczory to czas, kiedy dni stają się coraz dłuższe, a ciepłe promienie słońca zachęcają nas do spędzania czasu na świeżym powietrzu.
Brain food w Żabce – lepsza pamięć i koncentracja z „Porcją DobreGO!”
Egzaminy, wystąpienia publiczne, praca koncepcyjna. Wydarzenia, od wyników których w dużej mierze zależy przyszłość i uczniów, i osób pracujących. Powtarzając ostatnie partie materiałów czy próbując stworzyć świetne projekty, warto pamiętać również o właściwym odżywianiu.
Powiedz to sercem… Słodycze Wawel na Dzień Matki
Dzień Matki to idealny moment, aby okazać wdzięczność za troskę i miłość swojej mamie. Warto już teraz pomyśleć o słodkim prezencie, który zostanie wręczony 26 maja.
Ponad 9,7 mln zł premii Fairtrade dla rolników, dzięki naszym odpowiedzialnym zakupom
W 2023 roku wartość rynku Fairtrade w Polsce osiągnęła niemal 1 mld złotych i jest to wzrost o 23% w porównaniu do roku poprzedniego. To kolejny dowód na to, że Polacy chcą kupować świadomie i coraz częściej decydują się na certyfikowane produkty.
Międzynarodowy Dzień Celiakii w Polsce
16 maja obchodziliśmy w Polsce Międzynarodowy Dzień Celiakii. To idealna okazja by podnieść świadomość i okazać wsparcie osobom zmagającym się z tym schorzeniem.
Odkryj Smak i Zdrowie w Sałatkach Grillowych z Dodatkami od Helio
Lato to czas, kiedy nasze podniebienia pragną czegoś odświeżającego, a jednocześnie zaspokajającego głód.
Alpejski przysmak?
Szwajcarski tort wiśniowy zaskoczy Cię swoim wyjątkowym smakiem i prostotą przygotowania!
MSD Animal Health zaprasza do konkursu “Pignnovation Award”
MSD Animal Health, ogłasza konkurs “High-Quality Pork Pignnovation Award”. Celem jest wsparcie branży poprzez popularyzację osiągnięć z zakresu hodowli trzody chlewnej. Do konkursu można zgłaszać innowacje z różnych obszarów – reprodukcji, wzrostu, zdrowia, dobrostanu i innych.
Pizza Hut w CH Focus znów otwarta po remoncie
Pizza Hut w CH Focus znów otwarta po remoncie
Poczuj letnie orzeźwienie z nowościami od Starbucks!
Już od 30 kwietnia w menu Starbucks królować będą orzeźwiające nowości! Do każdego napoju będzie można dodać piankę inspirowaną kultowym deserem Crème Brulée, a miłośnicy kawy z pewnością pokochają nową propozycję - aromatyczne espresso z dodatkiem napoju gazowanego w kilku wariantach smakowych.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Nowy Rok, Nowa Ja z HELIO
Nowy rok to idealny czas na wprowadzenie zmian w codziennym stylu życia. Jeśli na Twojej liście postanowień znalazło się zdrowe odżywianie, to świetnie trafiłeś! HELIO oferuje produkty, które nie tylko ułatwią Ci trzymanie się zdrowych nawyków, ale też sprawią, że będą one naprawdę smaczne.
Odkryj słodycze Wawel na wyjątkowe okazje
Nowy rok to czas pełen wyjątkowych chwil, które warto celebrować z bliskimi. W tym duchu marka Wawel przygotowała unikalną Ofertę Okazjonalną, czyli limitowaną edycję słodkości, idealną na nadchodzące okazje – Dzień Babci i Dziadka, Walentynki czy Dzień Kobiet.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Najczęściej czytane artykuły:
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Polskie fundacje ponownie ze wsparciem od The Starbucks Foundation
W tegorocznej edycji programu Global Community Impact Grants wyróżniono dwie polskie organizacje, które działają na rzecz poprawy sytuacji młodych. Są to Fundacja Joanny Radziwiłł „Opiekuńcze Skrzydła” oraz Fundacja Sarigato. Wsparcie trafiło do 80 organizacji z 46 krajów na całym świecie.
Makowiec Idealny – Tradycyjna Receptura z Masą Makową HELIO
Makowiec to klasyk polskich stołów, szczególnie w czasie świąt Bożego Narodzenia, ale smakuje wyśmienicie przez cały rok.
Bożonarodzeniowe Dekoracje Ciast i Ciasteczek z HELIO: Pomysły na Kreatywne Wzory i Smaki
Święta Bożego Narodzenia to czas pełen rodzinnego ciepła, magicznych chwil i… pysznych wypieków! Nic tak nie cieszy, jak własnoręcznie przygotowane ciasta i ciasteczka, które nie tylko smakują wyśmienicie, ale także pięknie wyglądają.