Artykuły prasowe
Jej wysokość Margherita
Pizza często kojarzona jest z fast foodami i niezdrowym jedzeniem. Wiele osób unika jej z obawy przed wysoką kalorycznością. Jednak spożywana od czasu do czasu odpowiednio przyrządzona pizza nie wpłynie niekorzystnie na naszą dietę, za to pozwoli cieszyć się wyjątkowymi doznaniami smakowymi.
Posmakuj sztuki w słoiku… Dodatki do mięs i serów marki Stovit
Tak jak prawdziwi koneserzy sztuki zachwycają się tylko najlepszymi dziełami sztuki, tak prawdziwi koneserzy smaku docenią tylko najbardziej wykwintne kompozycje smaków.
Babka piaskowa z kakao Emix
Babka piaskowa to klasyka wśród ciast. Niezmiennie zachwyca gości smakiem i delikatną strukturą. Idealna do popołudniowej kawy, herbaty lub aromatycznej czekolady na gorąco. Smaczna, prosta ... A teraz jeszcze łatwiejsza do przygotowania.
Świąteczne ciasta i desery tylko z bakaliami Gellwe
Bakalie marki Gellwe to najwyższa jakość, ponieważ zarówno suszone owoce, jak orzechy i migdały pochodzą z najszlachetniejszych odmian, charakteryzujących się nie tylko doskonałym smakiem, ale również dorodnym wyglądem.
Kolejna restauracja z woj. małopolskiego dołączyła do Programu Menu Bez Tajemnic
Restauracja Hotelu Dosłońce**** Conference & SPA z Racławic, jako kolejny lokal gastronomiczny w Polsce, przystąpiła do Programu Menu Bez Tajemnic. Jest to dowód, że Program cieszy się coraz większą popularnością w branży gastronomicznej i wśród konsumentów.
Jedz zdrowo i oszczędzaj
Chcesz spożywać wyłącznie pełnowartościowe produkty i oszczędzać pieniądze? Korzystaj z systemów próżniowego przechowywania żywności
Podkreśl smak… ekologiczne! Musztarda łagodna BIO od Primaeco
Wyobrażasz sobie kuchnię bez musztardy? Ten wielofunkcyjny dodatek łączy się zarówno z daniami o ostrym, jak i słodkim smaku. Nie każda z nas jednak zastanawia się nad składem kupowanej regularnie musztardy.
Kontrahenci Kolportera pojadą do Kenii
„Afryka dzika” to kolejny program zakupowy, przygotowany dla kontrahentów Kolportera. Najlepsi uczestnicy w nagrodę wybiorą się na tygodniową wycieczkę do Kenii.
Nowe przekąski śniadaniowe Britta - Twój Błonnik
Wraz z końcem października w asortymencie marki Britta pojawiły się trzy nowe pozycje rozszerzające istniejącą już linię wysokobłonnikowych przekąsek śniadaniowych Britta - Twój Błonnik.
Wyśmienite pierniki Lambertz – moc wyjątkowej słodyczy na Święta
Pulchniutkie, mięciutkie ale przede wszystkim rozkosznie rozpływające się w ustach Pierniki w prawdziwej mlecznej czekoladzie, dekorowane czekoladą deserową to jedna z wielu zimowych propozycji znanego producenta wyrobów cukierniczych – firmy Lambertz.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Jesień pełna smaku w Salad Story – odkryj nowe sezonowe menu!
Wraz z jesienią Salad Story, polska marka znana z serwowania świeżych i zdrowych potraw, zaskoczyła swoją ofertą. Od 19 września wszyscy miłośnicy kulinariów mają okazję odkrywać jesienną odsłonę menu i skosztować dań inspirowanych bogactwem smaków.
Ekologia na co dzień? Zacznij od pieczywa!
Pieczywo to dla większości z nas podstawa śniadań lub kolacji. Dlatego też przy wyborze chleba, warto zwrócić uwagę nie tylko na jego świeżość, ale i na skład. Czasem starsze wypieki na półkach sklepowych mogą stanowić siedlisko pleśni i bakterii. Czy warto więc wypiekać chleb w domu?
Smak, który działa! Nowe MINIczekolady funkcjonalne z Wawelu: Koncentracja, Stres i Regeneracja
Wawel rozwija linię produktów funkcjonalnych. Pierwszym produktem w tej kategorii była MINIczekolada Danusia Malinowa Beauty z dziką różą (która jest naturalnym źródłem witaminy C) i kolagenem wprowadzona na rynek w kwietniu tego roku.
Świętuj Dzień Wegetarianizmu z marką VEGETA!
1 października obchodzimy Światowy Dzień Wegetarianizmu. To doskonała okazja do kulinarnych eksperymentów oraz próbowania przepisów na smaczne i pożywne dania bez mięsa. Bogactwo smaków kuchni wegetariańskiej jest bardzo rozległe i w tym wyjątkowym dniu VEGETA zachęca do jego odkrywania.
Pizza Hut wprowadza cyfrowe rozwiązania dla miłośników pizzy w Polsce
Pizza Hut Polska wprowadza cyfrowe innowacje. Rozmaite technologie, takie jak kody QR pozwalające składać zamówienia online do stolika w restauracji, kioski samoobsługowe i roboty serwujące pizzę bezpośrednio do stolika, umożliwiają szybsze, bardziej intuicyjne zamawianie oraz płatności.
Najczęściej czytane artykuły:
Srebrne Perły Rynku FMCG dla linii popcornów do mikrofalówki HELIO
Firma HELIO po raz kolejny została nagrodzona w prestiżowym badaniu Perły Rynku! Wśród najlepszych produktów 2024, na podium znalazła się linia popcornów do mikrofalówki HELIO.
Nowy Rok Szkolny z przekąskami od HELIO! Odkryj nowość: Mix orzechów prażonych!
Rozpoczęcie nowego roku szkolnego to czas pełen wyzwań i nowych doświadczeń. To również doskonały moment, aby zadbać o zdrowe nawyki żywieniowe naszych dzieci.
Pierwszy dzień jesieni z owocami suszonymi SO SOFT od HELIO – jak urozmaicić swoje menu i poprawić h
Pierwszy dzień jesieni to moment, w którym natura zaczyna powoli przygotowywać się do zimowego snu. Dni stają się coraz krótsze, temperatury spadają, a drzewa mienią się złotem, czerwienią i pomarańczem.
Duet, który zachwyca – świętuj Dzień Kawy ze Starbucks!
1 października, z okazji Międzynarodowego Dnia Kawy, Starbucks zaprasza do świętowania w wyjątkowym towarzystwie. W ofercie kawiarni pojawiają się dwie nowe kawy ziarniste – Starbucks® Milano Duetto, które wprowadzą miłośników kawy w świat kontrastów między ziarnami jasno a ciemno palonymi.
Pizza Hut wprowadza cyfrowe rozwiązania dla miłośników pizzy w Polsce
Pizza Hut Polska wprowadza cyfrowe innowacje. Rozmaite technologie, takie jak kody QR pozwalające składać zamówienia online do stolika w restauracji, kioski samoobsługowe i roboty serwujące pizzę bezpośrednio do stolika, umożliwiają szybsze, bardziej intuicyjne zamawianie oraz płatności.