Artykuły prasowe
Roślinny Majonez Kielecki w ofercie WSP „Społem”!
Brytyjski tygodnik The Economist okrzyknął rok 2019 rokiem weganizmu. Trend ten jest bardzo wyraźnie zauważalny. Coraz więcej ludzi całkowicie rezygnuje z produktów pochodzenia zwierzęcego.

Colian rozpoczyna budowę nowego magazynu w zakładzie w Opatówku
W pierwszych dniach sierpnia spółka Colian przystąpiła do realizacji inwestycji polegającej na budowie nowego magazynu w zakładzie w Opatówku. W obiekcie będą składowane napoje marki Hellena, w tym kultowa już Oranżada Hellena.

HEINZ YELLOW MUSTARD NA ŚWIATOWY DZIEŃ MUSZTARDY
Kultowa marka Heinz, niekwestionowany ekspert od sosów ze 150-letnią historią i tradycją, przedstawia kolejny produkt w swoim portfolio – Heinz Yellow Mustard.

Letnia sałatka z bakaliami HELIO Natura
Orzechy HELIO Natura, tak jak arbuza, najchętniej jadamy solo ;-), ale świetnie sprawdzają się także w letnich sałatkach!

ROWERY RE:CYCLE – POZNAJCIE DRUGIE ŻYCIE KAPSUŁEK NESPRESSO
Zasada 3R – Reduce, Reuse, Recycle – to coraz bardziej popularna reguła promująca odpowiedzialną konsumpcję dóbr i ponowne wykorzystanie odpadów. Dzięki niej materiały funkcjonują bardzo długo w obiegu zamkniętym, co skutecznie oddaje ideę zero waste.

Nestlé Waters intensyfikuje działania w zakresie zrównoważonego rozwoju
Producent wody butelkowanej zapowiada osiągnięcie neutralności węglowej, rozwijanie zrównoważonego wykorzystywania zasobów wody, a także zwiększenie stosowania tworzyw z recyklingu w ciągu 5 lat. Zobowiązania objęły wszystkie produkty, marki i oddziały Nestlé Waters – również w Polsce.
Losy Jana Wedla i Fabryki Czekolady podczas Powstania Warszawskiego
Dowiedz się, jak czekoladowa przedsiębiorstwo poradziło sobie z przeciwnościami historii

#SPRAGNIENIŻYCIA BARDZIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
Zespół Świetliki lata temu melorecytował: „Już nigdy nie będzie takiego lata…” I te rozpoczynające się właśnie wakacje, jak i prawdopodobnie cały 2020 rok, zostaną zapamiętane przez nas wszystkich już na zawsze.

Krem z białych warzyw - inspiracje Vegeta Natur
Sezon letni, kiedy dostępne są świeże warzywa, to idealny czas na przyrządzanie przepysznych zup.

Kuchenne inspiracje na lato od Netto
Sezon letni, obfitujący w świeże warzywa i owoce, stwarza doskonałą okazję do kulinarnych eksperymentów. Niezwykłe smaki zamknięte w słoikach lub wykorzystane do przygotowania zdrowych przekąsek i deserów utrwalą wakacyjne wspomnienia.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!
Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.
Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.