Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Czarny pas w kategorii Ojcostwo – dietetyk dziecięcy radzi, jak go zdobyć

Czarny pas w kategorii Ojcostwo – dietetyk dziecięcy radzi, jak go zdobyć

2013-08-22

Często słyszy się głosy, że ojcowie za mało angażują się w wychowanie dzieci i prowadzenie domu. Czy wciąż mamy do czynienia ze stereotypem, według którego to głównie kobiety odpowiedzialne są za dom? Czy może same mamy nie do końca lubią dzielić się swoimi obowiązkami z głową rodziny?

więcej »
Tradycyjne Rarytasy – kiedy masz ochotę na coś konkretnego!

Tradycyjne Rarytasy – kiedy masz ochotę na coś konkretnego!

2013-08-21

Na jesienne i zimowe chłody, Drosed, Specjalista od drobiu, wprowadza nową gamę pasztetów – Tradycyjne Rarytasy.

więcej »
Pomidor!

Pomidor!

2013-08-20

„Miłość ma niezwykły smak, bo smakuje całkiem tak, jak pomidory zimą gdy ich brak...” - śpiewa Ewa Bem w piosence „Pomidory”. Smak pomidorów znamy wszyscy, z ich dostępnością zimą też nie ma już problemu. Ale czy o nich i ich właściwościach wiemy wszystko?

więcej »

Podsumowanie półrocza na rynku wina – raport Stilnovisti

2013-08-19

Rynek wina rozwija się w dynamicznym tempie. W pierwszym kwartale indeksy winne szły w górę. W ciągu trzech pierwszych miesięcy indeks Liv-ex 100 (zawierający wycenę stu najbardziej poszukiwanych na świecie win) zyskał 7,3 proc., a Liv-ex 500 (najszerszy indeks , odzwierciedlający sytuację na r...

więcej »

Powidła śliwkowe marki Międzychód to polski TOP PRODUKT

2013-08-19

Powidła śliwkowe marki Międzychód otrzymały od Loży Ekspertów Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” certyfikat oraz maksymalną liczbę punktów, a co za tym idzie tytuł TOP PRODUKT.

więcej »
Karta rabatowa sieci Piotr i Paweł dla każdego i w każdej chwili

Karta rabatowa sieci Piotr i Paweł dla każdego i w każdej chwili

2013-08-16

Dla jeszcze większej przyjemności robienia zakupów Piotr i Paweł wprowadza na rynek aplikację mobilną.

więcej »

Pieczywo i mąki z godłem „Doceń polskie”

2013-08-14

Certyfikat Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie” zdobyło dotychczas ponad 500 artykułów spożywczych różnego typu, w tym także wyroby z branży piekarskiej. W trakcie przeprowadzonego w lipcu IX audytu, eksperci programu nagrodzili pieczywo i mąki 9 producentów.

więcej »
Tatar z ABC Kuchni w plebiscycie

Tatar z ABC Kuchni w plebiscycie

2013-08-13

Restauracja ABC Kuchni z Suchego Lasu bierze udział w Plebiscycie na najlepszy tatar w Wielkopolsce zorganizowany przez Głos Wielkopolski. To Czytelnicy i Klienci restauracji zadecydują o tym, kto zdobędzie certyfikat Dobrego Smaku Głosu Wielkopolskiego.

więcej »

35 nowych sklepów Żabka i Freshmarket

2013-08-12

Lipiec kolejnym miesiącem dynamicznego rozwoju firmy Żabka Polska Tylko w lipcu na rynku pojawiło się kolejnych 19 sklepów Żabka oraz 16 sklepów Freshmarket . Placówki zostały otwarte w dużych aglomeracjach miejskich jak: Warszawa, Poznań, Łódź czy Wrocław, ale także m.in. Kołobrzegu, Stargardzie

więcej »
Nowe Prince Polo Mini

Nowe Prince Polo Mini

2013-08-12

Marka wprowadza do portfolio produktów innowacyjny wariant flagowego wafelka Prince Polo Classic - w wersji Mini, w wygodnym, dużym opakowaniu.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach? Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.

Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca! Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!

HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza” HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.

Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.

Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia? Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach? Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito