Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Ostre połączenie – filety śledziowe w pikantnym sosie z pieprzem cayenne firmy King Oscar

Ostre połączenie – filety śledziowe w pikantnym sosie z pieprzem cayenne firmy King Oscar

2011-08-08

Delikatny, łagodny smak z odrobiną pikanterii, tradycja z nutą egzotyki, pastelowe barwy z ognistą czerwienią - nie od dziś wiadomo, że przeciwieństwa się przyciągają i tworzą zgrany duet.

więcej »

Chłodniki – letnie orzeźwienie

2011-08-05

Chłodnik to danie bardzo popularne w sezonie wakacyjnym. Zimne oraz orzeźwiające, idealnie nadaje się na letni obiad bądź kolację. Szybko i prosto można go przyrządzić na bazie Barszczu czerwonego Knorr.

więcej »

Orient Express na talerzu

2011-08-05

Kuchnia orientalna cieszy się w Polsce coraz większą popularnością. Knorr zachęca więc do samodzielnego przygotowania dwóch nowych, wyjątkowych dań. Przedstawiamy nowości – Fix Kurczak w sosie miodowym Knorr oraz Fix Kurczak w aksamitnym sosie orzeszkowym Knorr.

więcej »
Ryż do Sushi firmy Kupiec

Ryż do Sushi firmy Kupiec

2011-08-04

Firma Kupiec wprowadza na rynek kolejną nowość – Ryż do Sushi dostępny w nowoczesnym, eleganckim opakowaniu. Należy on do nowej linii ryżów ekskluzywnych „Connaisseur”. Jest to propozycja dla wszystkich, którzy lubią sami przygotowywać i cieszyć się smakiem egzotycznych dań we własnym domu.

więcej »
Kolejne restauracje dołączyły do Programu Menu Bez Tajemnic

Kolejne restauracje dołączyły do Programu Menu Bez Tajemnic

2011-08-03

Program Menu Bez Tajemnic cieszy się coraz większą popularnością wśród restauratorów i konsumentów. Po warszawskim Bistro Melon przyszła pora na poznańską restaurację Monidło i restaurację Aperitif w Krakowie.

więcej »
Nabiał zawsze w lodówce!

Nabiał zawsze w lodówce!

2011-08-03

Kupując kefir czy serek, należy zwrócić uwagę na warunki przechowywania, które zapewnił sprzedawca, a w domu zadbać o to, by produkt jak najszybciej znalazł się w lodówce. Wybrzuszenie wieczka to naturalny objaw dla przetworów mlecznych zawierających żywe kultury bakterii.

więcej »
Parowar za pomidorowy przepis!

Parowar za pomidorowy przepis!

2011-08-02

Uwielbiasz pomidory i włączasz je do swojego menu niezależnie od pory roku? Chętnie z nimi eksperymentujesz, urozmaicając posiłki soczystym kolorem pomidora? Na pewno więc znasz przepis na smaczne danie, którym zajada się Twoja rodzina! Podziel się recepturą i powalcz o parowar!

więcej »
Ciasta na zimno od Gellwe - wymarzone wakacyjne desery

Ciasta na zimno od Gellwe - wymarzone wakacyjne desery

2011-08-01

Tegoroczne lato najwyraźniej upodobało sobie kalosze i parasol. Lekarstwem na nienajlepszą pogodę niechaj będą pyszne słodkości od Gellwe, a szczególnie lubiane przez konsumentów ciasta w wersji na zimno.

więcej »
Drobiowa pokusa DROSED

Drobiowa pokusa DROSED

2011-08-01

Wędliny w plastrach w wygodnym opakowaniu 100 gram to najnowsza propozycja firmy DROSED. Wśród nich znalazły się podsuszana Kiełbasa siedlecka, dietetyczna Polędwica delikatesowa z fileta oraz Szynka z kurczaka o apetycznym wyglądzie.

więcej »
Dolnośląski Certyfikat Gospodarczy dla Zespołu Uzdrowisk Kłodzkich SA

Dolnośląski Certyfikat Gospodarczy dla Zespołu Uzdrowisk Kłodzkich SA

2011-08-01

Kapituła przyznająca certyfikaty pod przewodnictwem Marszałka Województwa Dolnośląskiego po raz kolejny wyróżniła Zespół Uzdrowisk Kłodzkich SA Dolnośląskim Certyfikatem Gospodarczym (DCG)

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito