Artykuły prasowe
Konsumenci przetestują produkty FRoSTY
FRoSTA zachęca konsumentów do oceny nowości produktowych. Do pierwszej edycji programu „FRoSTERZY” można zgłosić się za pomocą specjalnej aplikacji na Facebooku.
Jogurt – dla każdego coś zdrowego
Na początku XX wieku jogurt ze względu na swoje prozdrowotne właściwości uchodził za lekarstwo i sprzedawany był w aptekach. Dziś dostępny w niemal każdym sklepie spożywczym zyskuje coraz większe grono zwolenników.
Spotkajmy się z okazji… Wystartowała promocja konsumencka Goplany i Solidarności
Goplanę i Solidarność połączyła wspólna promocja konsumencka. Ogólnopolski konkurs Spotkajmy się z okazji… trwa od 1 października do 30 listopada br. Na laureatów czekają kuferki oraz zestawy czekoladowych słodkości.
Piątnica kolejny raz zwyciężyła w rankingu
Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy zajęła I miejsce w VII Rankingu Spółdzielni Mleczarskich zorganizowanym przez Polską Izbę Mleka.
Piotr i Paweł w czołówce cenowej
Jeden z portali branżowych przeprowadził niezapowiedziane badanie cen 50 produktów w różnych sklepach sieci handlowych i obala mity. Piotr i Paweł jest w czołówce!
Kurczak Zagrodowy z Podlasia bohaterem Księgi Szefów Kuchni
Konrad Birek, szef kuchni w autorskiej restauracji Roberta Sowy „Sowa & Przyjaciele” i ambasador marki Zagrodowy, przygotował swoje pomysły na Kurczaka Zagrodowego z Podlasia.
Nowe Dyspensery od Develey Food Service
Znaczne ułatwienie dla fanów sosów Develey – firma wychodząc naprzeciw potrzebom klientów wprowadziła nowy system dyspenserów do butelek z sosami.
Światowy Dzień Serca – eksperci programu „Wiem, co wybieram” radzą, jak można pomóc swojemu sercu
Badania przeprowadzone przez TNS OBOP wskazują, że 62% Polaków wie o tym, że nadmiernie wysokie spożycie soli prowadzi do nadciśnienia, a mimo to co druga osoba dosala potrawy zanim je spróbuje!
Sekret piwa w rękach mnichów
Mnisi z belgijskiego opactwa Grimbergen, słynącego z warzenia piwa od 1128 roku, przybyli do Polski, by podzielić się gromadzoną przez wieki wiedzą na temat złotego trunku.
Wołowina QMP w daniach kuchni świata – przepis na restauracyjny sukces
O sukcesie w branży gastronomicznej decyduje wiele czynników. Coraz częściej dobra kuchnia to za mało, by przebić się przez konkurencję, która potrafi błyskawicznie odpowiadać na rynkowe zapotrzebowanie oraz rosnące wymagania konsumentów.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.