Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Piotr i Paweł- podsumowanie roku 2012

2013-01-16

Wzrost obrotu o 9,2%, 10 nowych sklepów, e-sklep w całej Polsce, rozszerzenie asortymentu marki własnej do 300 produktów - to najważniejsze osiągnięcia sieci supermarketów Piotr i Paweł 2012 roku.

więcej »
Nowość od DROSED na kanapki

Nowość od DROSED na kanapki

2013-01-15

Wysokiej jakości wędzona, podsuszana Kiełbasa siedlecka z kurczaka wzbogaca smak posiłków. To propozycja dla osób poszukujących wędlin od sprawdzonych producentów.

więcej »
Mix od najlepszych, czyli Mieszanka Tomaszowskich ciasteczek od Krawpak

Mix od najlepszych, czyli Mieszanka Tomaszowskich ciasteczek od Krawpak

2013-01-15

Krawpak prezentuje bestseller ze swojej oferty – pyszny i zdrowy - Mix Tomaszowskich Ciasteczek.

więcej »
Piątnica wśród najsilniejszych marek

Piątnica wśród najsilniejszych marek

2013-01-15

Znamy już wyniki rankingu Polskie Marki 2012 dziennika „Rzeczpospolita”. Piątnica to 4. marka mleczarska i 21. najsilniejsza polska marka spożywcza.

więcej »
Wielkie testowanie młynków Kotányi dobiegło końca

Wielkie testowanie młynków Kotányi dobiegło końca

2013-01-14

Właśnie zakończyła się wielka akcja testowania młynków z nowej linii marki Kotányi. Wybrani za pomocą aplikacji Testerzy mieli możliwość wypróbowania produktów w przeciągu jednego miesiąca i uzupełnienia ankiety oceniającej młynki w różnych aspektach. Czy młynki spodobały się Testerom?

więcej »

Branża rolnicza coraz bardziej innowacyjna

2013-01-12

Zdaniem wydawcy „Farmera”, branża rolnicza jest coraz bardziej wymagająca jeśli chodzi o jakość poszukiwanych informacji i źródła czerpania wiedzy oraz umiejętności.

więcej »
Konkurs „Igraj z Drosedem” rozstrzygnięty

Konkurs „Igraj z Drosedem” rozstrzygnięty

2013-01-11

Zmagania w grze DROSED zakończone. Zwycięzca konkursu otrzymał nagrodę wartości 6 tys. zł.

więcej »
Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

2013-01-10

Brak pomysłu na obiad? Znane doskonale na Śląsku - i nie tylko - ziemniaczane kule, nadziewane po brzegi doskonale doprawionym, wołowo-wieprzowym mięsem w aromatycznym, pysznym sosie podgrzybkowym to doskonały pomysł na oryginalny obiad, który zachwyci każdego.

więcej »
„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

2013-01-08

Czy wiesz, że do produkcji piwa Peroni używa się włoskiej kukurydzy, w indyjskim Indus Pride chmiel zastąpiono ziołami i przyprawami, a Pilsner Urquell należy do szacownego grona marek wyróżnionych europejskim certyfikatem „České Pivo”? Pracownicy Kompanii Piwowarskiej już to wiedzą!

więcej »
Karnawałowe menu – porady kucharza

Karnawałowe menu – porady kucharza

2013-01-08

Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy,poleca szybkie przekąski z kurczaka, które idealnie sprawdzą się na karnawałowym przyjęciu.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.

Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.

Świąteczna musztarda od KAMIS
Święta z nutą świeżości: KAMIS wprowadza Musztardę z żurawiną w edycji limitowanej. Delikatna słodycz żurawiny i pikantność musztardy tworzą duet idealny na zimowy, rodzinny stół.

Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice Wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice
Typ mąki wpływa na jej zastosowanie w kuchni. Dlatego, na przykład, delikatne mąki niskiego typu doskonale sprawdzą się przy lekkich wypiekach, takich jak ciasta, biszkopty, naleśniki, a nawet pierogi. Przykładem takiej mąki może być wielozadaniowa Mąka Poznańska z dolnośląskiego Młyna Jaczkowice.

Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu Szafy chłodnicze – niezawodne rozwiązanie dla gastronomii i handlu
Szafy chłodnicze to podstawowe wyposażenie każdego lokalu gastronomicznego, sklepu spożywczego czy punktu handlowego, w którym konieczne jest przechowywanie żywności w kontrolowanej temperaturze.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia Zimowa oferta Wawel – słodycze, które łączą pokolenia
Zimowa oferta Wawel łączy ulubione smaki z nowoczesnymi świątecznymi grafikami, tworząc produkty idealne na prezent i zimowe momenty słodkiej przyjemności.

BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów BOŻONARODZENIOWY NIEZBĘDNIK KULINARNY Przygotowujemy świąteczną listę zakupów
Boże Narodzenie bez wątpienia ma w sobie niezwykłą magię. Niezależnie od tego, jak je spędzamy, trudno wyobrazić sobie święta bez kolorowej choinki z prezentami czy tradycyjnych potraw na stole.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito