Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

Jawo poleca: Kluski śląskie z mięsem i sosem podgrzybkowym. Tradycja w wyrafinowanej odsłonie.

2013-01-10

Brak pomysłu na obiad? Znane doskonale na Śląsku - i nie tylko - ziemniaczane kule, nadziewane po brzegi doskonale doprawionym, wołowo-wieprzowym mięsem w aromatycznym, pysznym sosie podgrzybkowym to doskonały pomysł na oryginalny obiad, który zachwyci każdego.

więcej »
„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

„Dumni z naszych piw” – piwowarzy Kompanii Piwowarskiej zdradzają tajniki swojej pracy

2013-01-08

Czy wiesz, że do produkcji piwa Peroni używa się włoskiej kukurydzy, w indyjskim Indus Pride chmiel zastąpiono ziołami i przyprawami, a Pilsner Urquell należy do szacownego grona marek wyróżnionych europejskim certyfikatem „České Pivo”? Pracownicy Kompanii Piwowarskiej już to wiedzą!

więcej »
Karnawałowe menu – porady kucharza

Karnawałowe menu – porady kucharza

2013-01-08

Konrad Birek, Kulinarny Ambasador Marki Zagrodowy,poleca szybkie przekąski z kurczaka, które idealnie sprawdzą się na karnawałowym przyjęciu.

więcej »
Karnawał – smacznie, zdrowo, kolorowo!

Karnawał – smacznie, zdrowo, kolorowo!

2013-01-08

Karnawał to czas przyjęć, zabaw i spotkań ze znajomymi. Organizując domową imprezę musimy przygotować odpowiednie menu, które zadowoli gości. Powinno być ono lekkie, kolorowe i smaczne.

więcej »
Program „Doceń polskie” pod patronatem ministra

Program „Doceń polskie” pod patronatem ministra

2013-01-07

Minister Rolnictwa i Rozwoju Wsi, Stanisław Kalemba, objął honorowym patronatem kolejną, trzecią już, edycję Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Resort wspiera to przedsięwzięcie od samego początku jego funkcjonowania.

więcej »
Zielone lasy i tropiki w środku zimy

Zielone lasy i tropiki w środku zimy

2013-01-04

Wszędzie szaro i ponuro – taka aura towarzyszy nam już zbyt długo. A jakby, chociaż na chwilę przenieść się do zielonego, tętniącego życiem lasu albo w gorące tropiki? Z HARIBO Beerentraum, HARIBO Tropifrutti oraz HARIBO Berries można poczuć atmosferę lata w środku zimy.

więcej »
WYRÓŻNIKI ŁOSOSIA WĘDZONEGO PREMIUM FIRMY ALMAR

WYRÓŻNIKI ŁOSOSIA WĘDZONEGO PREMIUM FIRMY ALMAR

2013-01-03

Firma Almar sp. z o.o. jest jednym z wiodących producentów wędzonego łososia w Polsce. Od 22 lat, jako producent zawsze troszczyła się o najwyższą, jakość swoich produktów.

więcej »
Lekka dieta karnawałowa

Lekka dieta karnawałowa

2013-01-02

Specjalista ds. żywienia, Halszka Sokołow (d. Gędek) radzi, jak dbać o linię i zdrowo się odżywiać w czasie karnawału.

więcej »
Przystawki na karnawałowe przyjęcia

Przystawki na karnawałowe przyjęcia

2013-01-02

Nastąpił koniec starego roku i początek nowego, a zatem rozpocznie się okres hucznych zabaw i bali, toastów, sztucznych ogni, a przede wszystkim czas karnawałowych spotkań towarzyskich.

więcej »
NIEZASTĄPIONE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

NIEZASTĄPIONE PIEROGI Z KAPUSTĄ I GRZYBAMI

2012-12-30

Pierogi z kapustą i grzybami to obowiązkowe świąteczne danie. Jeśli nie możemy spędzić wielu godzin w kuchni na ich lepieniu możemy skorzystać z dostępnych, gotowych produktów na rynku.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito