Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Kwaśno-słodkie Haribo na wiosnę

Kwaśno-słodkie Haribo na wiosnę

2013-03-15

Soczyste przysmaki − kwaśne na zewnątrz, słodkie w środku − to doskonały pomysł na wiosenne orzeźwienie. Haribo poleca Kwaśne Języczki, Kwaśne Frytki oraz Haribo Sour-Snup.

więcej »
PZPBM promuje system jakości wołowiny – QMP

PZPBM promuje system jakości wołowiny – QMP

2013-03-14

12 marca 2013 roku rozpoczęła się kampania informacyjna pt. „QMP - wołowina zawsze dobra”, promująca system certyfikacji wołowiny QMP, stworzony przez Polskie Zrzeszenie Producentów Bydła Mięsnego.

więcej »
QMP – wołowina, która zmieni polską kuchnię

QMP – wołowina, która zmieni polską kuchnię

2013-03-14

Wołowina przez wieki gościła na polskich stołach w wielu kulinarnych odsłonach. Aż do momentu, gdy w okresie PRL jej jakość uległa wyraźnemu obniżeniu, a kultura z nią związana – degradacji.

więcej »
Własny Piotr i Paweł bez wkładu własnego

Własny Piotr i Paweł bez wkładu własnego

2013-03-14

23 lata na rynku, 13 lat doświadczeń w rozwoju sieci franczyzowej, 90 placówek w całej Polsce, 2 miliardy złotych obrotu to kluczowe liczby, które charakteryzują uznaną polską sieć Piotr i Paweł.

więcej »
Czekoladowa tradycja – wielkanocne produkty od Vobro

Czekoladowa tradycja – wielkanocne produkty od Vobro

2013-03-14

W Polsce Wielkanoc to święto zadumy i refleksji, natomiast w Anglii jest to pretekst do licznych zabaw: m.in. „Egg Hunt” i „Pace-Egging” to dziecięce poszukiwania czekoladowych jajek. Polska kultura nie zaadaptowała jeszcze tych wzorców, ale wielkanocne specjały stanowią ważny słodki akcent świąt.

więcej »
McDonald's stawia na polską tradycję - udana współpraca z LOTTE Wedel

McDonald's stawia na polską tradycję - udana współpraca z LOTTE Wedel

2013-03-13

McDonald's posiada 304 restauracje w Polsce i zatrudnia ponad 16 000 pracowników. Liczba lokali wciąż rośnie, a te istniejące zostają poddawane gruntownej modernizacji.

więcej »
Z Bonduelle wiesz, co jesz

Z Bonduelle wiesz, co jesz

2013-03-12

Kwestie żywności modyfikowanej oraz regionu pochodzenia produktów budzą coraz większe zainteresowanie polskiego społeczeństwa. Świadomi konsumenci chcą dokładnie wiedzieć co kupują i czym karmią swoje dzieci.

więcej »
Wielkanocne słodkości od Haribo

Wielkanocne słodkości od Haribo

2013-03-12

W związku ze zbliżającymi się Świętami Wielkanocnymi firma Haribo przygotowała dla konsumentów limitowaną serię żelków i pianek, która sprawi wiele radości zarówno dzieciom, jak i dorosłym.

więcej »
Kolorowo i zdrowo, czyli ryż z warzywami od firmy Krawpak

Kolorowo i zdrowo, czyli ryż z warzywami od firmy Krawpak

2013-03-12

Ryż z bukietem warzyw: marchewką, pietruszką, selerem oraz porem, w opakowaniu, w którym znajdują się 2 saszetki 125 gramowe – to nowość w ofercie firmy Krawpak.

więcej »
Wyśmienity Sernik Toblerone

Wyśmienity Sernik Toblerone

2013-03-11

Któż z nas nie uśmiecha się na samą myśl o charakterystycznym, trójkątnym kawalku Toblerone - wyśmienitej, szwajcarskiej czekolady z miodem, migdałami i nugatem…

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito