Artykuły prasowe
Chleby z Lidla bez konserwantów
47% Polaków nigdy nie sprawdza składu pieczywa, a połowa z nas najbardziej lubi chleb z mąki pszennej – wynika z najnowszych badań TNS Polska przeprowadzonych na zlecenie Lidl Polska. Co więcej, tylko co piąty respondent (22%) preferuje chleb ciemny lub razowy.
Puszyste pappardelle z kiełbasą
Pappardelle to puszysty makaron, który świetnie nadaje się do sosów. Jeśli połączymy go z kiełbasą i borowikami, wyjdzie oryginalne danie, które nasyci najbardziej wymagających smakoszy.
Otwarcie drugiego sklepu sieci Lidl w Elblągu
Już 22 października o godzinie 8:00 przy ul. Dębowej 4 C otwarty zostanie drugi sklep Lidl w Elblągu. Z tej okazji zapraszamy wszystkich do udziału w festynie oraz na zakupy w promocyjnych cenach.
Widelec w dłoń! Makaronową ucztę z marką WINIARY czas zacząć
25 października obchodzimy Światowy Dzień Makaronu. Z tej okazji marka WINIARY podsuwa pomysły na makaronowe dania dla całej rodziny. Są one nie tylko pyszne i sycące, ale także bardzo proste w przygotowaniu.
Otwarcie pierwszego sklepu sieci Lidl w Nowym Targu
Już 22 października o godzinie 8:00 przy ul. Szaflarskiej 162 otwarty zostanie pierwszy sklep Lidl w Nowym Targu. Z tej okazji zapraszamy wszystkich do udziału w festynie oraz na zakupy w promocyjnych cenach.
Pierogi o zapachu lasu
Jesienny las kusi zapachem i kolorami. Jest też doskonałą inspiracją do nowych smaków – takich jak pierogi z kaszanką podane na sosie z leśnych grzybów i porto z ziołami.
Prestiżowa nagroda dla "Bartnika Mazurskiego"
Rok 2015 jeszcze się nie skończył, ale Agnieszka i Robert Pucer - właściciele Gospodarstwa Pasiecznego „Bartnik Mazurski” - już teraz mogą go ocenić bardzo pozytywnie.
Ruszyła najnowsza kampania reklamowa FRoSTY
100% naturalnego smaku! – pod tym hasłem wystartowała kolejna już odsłona kampanii reklamowej FRoSTY. Pierwszy raz w historii,swoim zasięgiem objęła nie tylko telewizję, ale również radio.
Nowa inwestycja w wielkopolskim Robakowie
Kilkadziesiąt osób znalazło pracę w nowej fabryce dań gotowych sushi, jaka powstała w podpoznańskim Robakowie.
Nowe wędliny sojowe
Polsoja Sp. z o.o. rozszerza portfolio wędlin sojowych o trzy nowe produkty.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.