Artykuły prasowe
Eksperci po raz osiemnasty ocenili żywność rodzimych producentów
Ponad 200 wyrobów spożywczych wzięło udział w audycie żywności zorganizowanym 28 października br. w ramach Ogólnopolskiego Programu Promocyjnego „Doceń polskie”. Wśród nich znalazły się m.in. pieczywo, wędliny, słodycze, nabiał, dania gotowe, przekąski i napoje.
Mokate na rynku herbaty
Polski rynek herbaty wart jest aktualnie nieco ponad 1,2 mld zł. Szacuje się, że Polacy rocznie spożywają ok 20 tys. ton herbaty co stawia nas na czwartym miejscu w Europie - po Irlandii, Rosji i Wielkiej Brytanii.
Otwarcie pierwszego sklepu sieci Lidl w Szklarskiej Porębie
Już 29 października o godzinie 8:00 przy ul. Krasińskiego 1 A otwarty zostanie pierwszy sklep Lidl w Szklarskiej Porębie. Z tej okazji zapraszamy wszystkich do udziału w festynie oraz na zakupy w promocyjnych cenach.
Otwarcie szesnastego sklepu sieci Lidl w Poznaniu
Już 29 października o godzinie 8:00 przy ul. Starołęckiej 109 B otwarty zostanie szesnasty sklep Lidl w Poznaniu. Z tej okazji zapraszamy wszystkich na zakupy w promocyjnych cenach
Torcik gratine z kiełbasy suchej z szynki
Gratine to specjalność kuchni francuskiej, rodzaj zapiekanki jajeczno-serowej z wszelkimi dodatkami, taka francuska tarta bez spodu.
Idealnie ostry
Wielbicielom tradycyjnej kuchni z charakterem Wytwórcza Spółdzielnia Pracy „Społem” poleca Chrzan Luksusowy. Przyprawę idealną do pieczeni, wędlin, a także ryb!
Pierwsza kampania outdoorowa marki MyFood
MyFood udowadnia, że owoce morza są coraz bardziej popularne i cenione na polskim rynku, a dania gotowe z krewetkami mogą być szybkie w przygotowaniu i wyjątkowo smaczne.
Konsumenci po raz trzeci przetestują produkty FRoSTY
Tysiąc Polaków będzie miało okazję przetestować zestawy najnowszych produktów firmy FRoSTA. Właśnie ruszyła trzecia edycja akcji ZOSTAŃ FRoSTEREM.
Z czego zrobiona jest kiełbasa?
Kiełbasę lubimy, bo jest smaczna i pożywna i do tego można ją jeść na różne sposoby, na ciepło, na zimno, jako składnik większej potrawy albo po prostu jako przekąskę. Ale co jest w środku? Warto wiedzieć, co jemy, więc sprawdźmy.
Ocieplamy jesień z Sosem Pieczeniowym ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY!
Jesienią chcemy spędzać czas w domu. Ciągnie nas do mieszkania, do kuchni, gdzie przy rozgrzewających potrawach gromadzi się cała rodzina. W tym sezonie postawmy na sycące mięsne dania z Sosem Pieczeniowym Ciemnym Na Każdy Dzień WINIARY.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.