Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Skóra nawilżona od środka

Skóra nawilżona od środka

2014-04-24

Sucha skóra to problem, z którym zmaga się wiele osób. Jest on szczególnie aktualny wiosną, kiedy skóra potrzebuje wyjątkowej pielęgnacji i regeneracji po zimowych miesiącach.

więcej »
Komunijna kolekcja słodyczy od Solidarności

Komunijna kolekcja słodyczy od Solidarności

2014-04-24

Solidarność z okazji zbliżających się Pierwszych Komunii przygotowała specjalną kolekcję bombonierek. Czekoladowe słodycze są ponadczasowym upominkiem, który uświetni uroczystości komunijne i sprawi dziecku wiele radości. Produkty są w sprzedaży od marca br.

więcej »
Świeża jak wiosna, gorąca jak lato

Świeża jak wiosna, gorąca jak lato

2014-04-22

Marcowa kampania Domino’s Pizza, której hasło marketingowe brzmiało „Świeża jak wiosna, gorąca jak lato“ obejmowała nośniki outdoor i internet.

więcej »
Przed Wielkanocą trzy sieci hipermarketów z niższymi cenami niż dyskonty, ale święta nie będą tańsze

Przed Wielkanocą trzy sieci hipermarketów z niższymi cenami niż dyskonty, ale święta nie będą tańsze

2014-04-17

Przed Wielkanocą redakcja dlahandlu.pl zestawiła ceny 10 popularnych produktów. W sklepach na Górnym Śląsku różnica przy zakupie 10 produktów w hipermarketach wynosi blisko 10 zł, a w dyskontach niewiele ponad 4 zł.

więcej »
Polskie Fermy: rośnie popyt na jaja z wolnego wybiegu

Polskie Fermy: rośnie popyt na jaja z wolnego wybiegu

2014-04-17

Jaja z chowu wolnowybiegowego cieszą się coraz większą popularnością. Do kupowania ich zachęca m.in. kampania promocyjna marki Kurka Wolna należącej do Grupy Producentów Polskie Fermy. Jaja tego producenta zdobyły godło programu ''Doceń polskie'', niebawem wezmą udział w kolejnej certyfikacji.

więcej »
Wyjątkowa nowość od Bonduelle  - „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”

Wyjątkowa nowość od Bonduelle - „JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE”

2014-04-17

Bonduelle, światowy lider w przetwórstwie warzyw i marka znana w Polsce z najwyższej jakości produktów, prezentuje wyjątkową innowację - mrożone warzywa JUŻ PRZYGOTOWANE NA PARZE. Dzięki wykorzystaniu najlepszego sposobu obróbki termicznej, są one najbliższe smaku i konsystencji świeżych warzyw, a

więcej »
Perliczka z pomarańczami  – szlachetne mięso od Drosed na Święta

Perliczka z pomarańczami – szlachetne mięso od Drosed na Święta

2014-04-16

Perliczka jest jednym z najwykwintniejszych mięs drobiowych cenionym za niezwykły smak z lekką nutką dziczyzny. Jak ją przyrządzić, aby była gwiazdą wielkanocnego stołu, radzi Grupa Drosed – Specjalista od drobiu.

więcej »
Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

Ale jaja, czyli czego nie wiesz o jajku

2014-04-15

Jajko - podstawowy składnik setek potraw, a przy tym prawdziwa skarbnica witamin, składników mineralnych i… ciekawostek. Przygotuj się do Wielkanocy i sprawdź, czy wiesz o nim wszystko.

więcej »
Deser kremowy z owocami od Piątnicy? Naturalnie!

Deser kremowy z owocami od Piątnicy? Naturalnie!

2014-04-15

OSM Piątnica proponuje unikalny deser powstający wyłącznie z naturalnych składników. W kubeczku 150 g znajdziemy kremowy kefir z owocową konfiturą na spodzie w trzech smakach do wyboru − z truskawek i wiśni z jabłkiem lub ze śliwek.

więcej »
O kurczę, ale dobre! Kurczaki z pieca od FRoSTY

O kurczę, ale dobre! Kurczaki z pieca od FRoSTY

2014-04-14

W sosie pieczarkowym z dzikim czosnkiem lub w sosie pomidorowym z grillowaną cukinią i bakłażanem. FRoSTA wprowadza zupełnie nowy pomysł na produkt – porcję mięsa z piersi kurczaka w kremowym sosie z warzywami, do zapiekania w piekarniku.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito