Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Zdrowa porcja energii każdego dnia – nowy baton zbożowy Corny Milk & Cocoa

Zdrowa porcja energii każdego dnia – nowy baton zbożowy Corny Milk & Cocoa

2014-09-15

Wrzesień to idealny czas na zmianę dotychczasowych przyzwyczajeń. Naładowani pozytywną energią po wakacyjnych wojażach podejmujemy nowe wyzwania, stawiamy czoła kolejnym zadaniom.

więcej »
Zdrowie zaklęte w ziarnach – pestki dyni, słonecznik, sezam i siemię lniane  marki KRESTO

Zdrowie zaklęte w ziarnach – pestki dyni, słonecznik, sezam i siemię lniane marki KRESTO

2014-09-15

Jesień zbliża się wielkimi krokami. Warto przygotować organizm na nadchodzącą zmianę aury. W pierwszej kolejności powinniśmy zmodyfikować nieco nawyki żywieniowe – bliżej przyjrzeć się temu, co jemy, dodać do codziennego jadłospisu wartościowe produkty.

więcej »
Klasyka czy światowe smaki? – serki topione w krążku 4 Pory Roku i Smaki Świata marki LACTIMA

Klasyka czy światowe smaki? – serki topione w krążku 4 Pory Roku i Smaki Świata marki LACTIMA

2014-09-12

Śniadanie wcale nie musi być nudne – nawet, jeśli przygotowywane jest z popularnych, tradycyjnych składników. Jednym z nich jest w wielu domach serek topiony. Szczególnie dostępne na rynku miksy smakowe są bardzo atrakcyjne dla osób lubiących urozmaicenia.

więcej »
Tradycyjne smaki w nowoczesnej formie

Tradycyjne smaki w nowoczesnej formie

2014-09-12

Kultowy Majonez Kielecki oraz królowa polskich stołów - Musztarda Kielecka delikatesowa dostępne są już w nowych, praktycznych opakowaniach! Tradycyjne receptury, wysokiej jakości składniki, a także wygodne w użyciu opakowania to cechy charakterystyczne produktów Wytwórczej Spółdzielni Pracy „Społem

więcej »
Niebanalne przekąski dla ucznia? Podpowiadamy pomysły na zdrowe posiłki nie tylko do szkoły

Niebanalne przekąski dla ucznia? Podpowiadamy pomysły na zdrowe posiłki nie tylko do szkoły

2014-09-11

Wraz z początkiem szkoły przed mamami kolejne wyzwanie– jak stworzyć posiłek dla dziecka, który będzie nie tylko pożywny i pełen wartości odżywczych, ale też na tyle atrakcyjny, by wygrał z przekąskami ze szkolnych sklepików. Piątnica podpowiada, jak szybko i zdrowo wyprawić małego ucznia do szkoły.

więcej »

Polski Kongres Rolnictwa: czwarte spotkanie odbędzie się na Dolnym Śląsku

2014-09-11

Już 15 września w Ślęży k./Wrocławia odbędzie się kolejna, czwarta już konferencja, organizowana w ramach Polskiego Kongresu Rolnictwa. Przypominamy założenia towarzyszące organizatorom cyklu dziesięciu spotkań i przedstawiamy zagadnienia, które będą przedmiotem dyskusji na Dolnym Śląsku.

więcej »
Idzie jesień. Rozgrzej się!

Idzie jesień. Rozgrzej się!

2014-09-10

Sezon na grzyby w pełni. Podpowiemy, jak pomysłowo wykorzystać je w kuchni w nowych,niebanalnych,kulinarnych aranżacjach z dodatkiem wykwintnej kaczki.

więcej »
Selgros  Cash&Carry zmienia się na lepsze

Selgros Cash&Carry zmienia się na lepsze

2014-09-10

We wtorek, 9 września zostały otwarte zmodernizowane hurtownie Selgros w Katowicach i Bytomiu. Na klientów czekały wyjątkowe promocje cenowe, gratisowe zakupy, nagrody, a także całkiem nowe stoiska, w tym ze świeżymi rybami i owocami morza.

więcej »

"Smaczny przepis na zdrowie z Primaviką” – nowa kampania firmy Primavika startuje we wrześniu

2014-09-04

Primavika od września 2014r. startuje z kampanią promocyjną "Smaczny przepis na zdrowie z Primaviką”.

więcej »
Nowa przekąska! Chrupiące, pełne witamin Mango PUFFINS

Nowa przekąska! Chrupiące, pełne witamin Mango PUFFINS

2014-09-04

Na polskim rynku pojawiły się zdrowe przekąski zupełnie nowej jakości. To Puffins – owoce, poddane opatentowanemu procesowi puffingu

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito