Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Obiad w 15 minut? Odkryj sekrety sprytnych pań domu!

Obiad w 15 minut? Odkryj sekrety sprytnych pań domu!

2014-10-27

Soczysty kurczak z patelni to pomysł na pyszny a zarazem prosty obiad. Wystarczy kwadrans, wysokiej jakości drób od Grupy Drosed i kostka rosołowa Knorr, aby wyczarować dziesiątki dań. Nie wierzysz? Poznaj tajniki ekspresowego gotowania.

więcej »
Klasyka w nowej odsłonie  – Serek Wiejski z owocami Piątnicy ma nowe opakowanie

Klasyka w nowej odsłonie – Serek Wiejski z owocami Piątnicy ma nowe opakowanie

2014-10-27

W swojej kategorii nie ma sobie równych. Jest doskonałym źródłem wapnia i białka. Już od jesieni wersje z dodatkami znajdziemy na półkach w nowych, wygodniejszych opakowaniach.

więcej »
Najpopularniejsze steki – ciekawostki

Najpopularniejsze steki – ciekawostki

2014-10-27

Amerykanie kupują wołowinę według zupełnie innego podziału wołu, mają też swoje konkretne nazewnictwo steków. Dlatego, żeby łatwiej Wam się korzystało z przepisów z Amerykańskiego internetu omówimy wam 4 najpopularniejsze cięcia.

więcej »
Bożonarodzeniowe przysmaki Vobro – słodki prezent na wyciągnięcie ręki

Bożonarodzeniowe przysmaki Vobro – słodki prezent na wyciągnięcie ręki

2014-10-27

Boże Narodzenie nadciąga wielkimi krokami. Jest to wyjątkowa pora w ciągu roku. W tym czasie spotykamy się z rodziną i poświęcamy jej dużo czasu. Boże Narodzenie ma w sobie wyjątkową atmosferę. Tej atmosfery nie byłoby jednak bez okolicznościowych przysmaków.

więcej »
Najlepsze pierogi na święta - z gotowego ciasta od Best Bakery

Najlepsze pierogi na święta - z gotowego ciasta od Best Bakery

2014-10-24

W ofercie marki Best Bakery jesienią br. pojawił się innowacyjny na polskim rynku produkt - Ciasto do pierogów surowe w kulce, mrożone 4x400 g. To idealna propozycja dla konsumentów, którzy preferują samodzielne przyrządzanie posiłków.

więcej »
Musztarda Kielecka sarepska nagrodzona godłem Nasze Dobre Świętokrzyskie 2014!

Musztarda Kielecka sarepska nagrodzona godłem Nasze Dobre Świętokrzyskie 2014!

2014-10-24

Już po raz siódmy redakcja gazety „Echo Dnia” zorganizowała konkurs „Nasze Dobre Świętokrzyskie”. 22 października br. Kapituła oraz Czytelnicy przyznali łącznie 23 nagrody. Wśród nagrodzonych znalazła się Musztarda Kielecka sarepska!

więcej »
Kulinarna gratka dla miłośników włoskich przekąsek - jedyne na rynku mrożone Ciasto FIT do pizzy

Kulinarna gratka dla miłośników włoskich przekąsek - jedyne na rynku mrożone Ciasto FIT do pizzy

2014-10-24

W odpowiedzi na oczekiwania konsumentów, którzy coraz częściej poszukują produktów bogatych w wartości odżywcze, marka Best Bakery jesienią br. zaoferowała przygotowane według tradycyjnej receptury Ciasto Fit do pizzy surowe w kulce, mrożone 1600 g (4x400) g.

więcej »
Kusząca wiśniowa wizja – Konfitury Babuni

Kusząca wiśniowa wizja – Konfitury Babuni

2014-10-24

Letnie upały, duszne popołudnia, rozbrykane nadmiarem wolnego czasu dzieci całymi dniami wymagające uwagi i wymyślanie coraz to nowych zabaw… Ufff!

więcej »
Co to za wiksa bez dżemiksa?

Co to za wiksa bez dżemiksa?

2014-10-24

Dla tych z nas, którzy podjęli wyzwanie pięcia się po wyższych szczeblach edukacji, zbliża się trudny czas powrotu do nauki. Zajęcia od rana do nocy, zaliczenia, kolokwia, a dni coraz krótsze…

więcej »
Kulinarne wariacje na temat pomidora – włoskie przetwory z pomidorów marki Valfrutta

Kulinarne wariacje na temat pomidora – włoskie przetwory z pomidorów marki Valfrutta

2014-10-23

Wpływ pomidorów na włoską kuchnię jest niepodważalny. To niepozorne warzywo ożywia wszystkie dania swoją wyrazistą barwą. Na bazie przetworów z pomidorów marki Valfrutta można stworzyć niezliczoną ilość oryginalnych dań wykorzystując przy tym ich wyjątkowe walory smakowe i odżywcze.

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!

Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.

Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata! Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.

Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito