Artykuły prasowe
![Kuchenne rewolucje w Salonie Kulinarnym, czyli narodziny restauracji Abażur Kuchenne rewolucje w Salonie Kulinarnym, czyli narodziny restauracji Abażur](http://img.kafito.eu/0/113311_130.jpg)
Kuchenne rewolucje w Salonie Kulinarnym, czyli narodziny restauracji Abażur
Magda Gessler uznała wnętrze za smutne i napuszone, matkę właściciela za sztywną, a jego samego za maminsynka. Rewolucja kosztowała wszystkich trochę nerwów, ale ostatecznie się udała, a prowadząca program zachwyciła się jedzeniem. A jak udział w programie wspominają właściciele?
Kolporter rozwija salony ze strefą bistro
Już 13 salonów prasowych Kolportera dysponuje strefą bistro Top Presso. Spółka uruchamianie tego typu placówek rozpoczęła przed niespełna rokiem.
![Wzmocnij odporność malucha na jesień Wzmocnij odporność malucha na jesień](http://img.kafito.eu/7/113299_130.jpg)
Wzmocnij odporność malucha na jesień
Okres jesienno-zimowy to duże wyzwanie dla układu immunologicznego malucha. Jak wspomóc jego odporność, aby uchronić go przed chorobami? Najważniejsze dwa czynniki to zagwarantowanie prawidłowej temperatury oraz odpowiednia dieta. Czego nie może zabraknąć w jadłospisie dziecka?
![Słodkości od Goplany i Solidarności w świątecznym wydaniu! Słodkości od Goplany i Solidarności w świątecznym wydaniu!](http://img.kafito.eu/4/113295_130.jpg)
Słodkości od Goplany i Solidarności w świątecznym wydaniu!
Z okazji nadchodzących Świąt Bożego Narodzenia Colian przygotował specjalną kolekcję słodyczy, na którą składa się szeroki i różnorodny wachlarz produktów marek Goplana, Solidarność oraz Akuku!.
![Nowości Dawtony: ketchup bardzo pomidorowy Nowości Dawtony: ketchup bardzo pomidorowy](http://img.kafito.eu/4/113279_130.jpg)
Nowości Dawtony: ketchup bardzo pomidorowy
Ponad 80% Polaków deklaruje, że sięga po ketchupy. Teraz do wyboru mają cztery nowe, bardzo pomidorowe ketchupy bez konserwantów Dawtona: łagodny, ziołowy do pizzy, pikantny oraz piekielnie ostry.Każdy znajdzie swój ulubiony smak! A Ty, na który masz ochotę?
MAKRO na spotkaniach Gault&Millau Tour w Krakowie i Gdańsku
Setki świetnych szefów kuchni, popisowe dania przygotowywane przez laureatów regionalnych nagród Żółtego Przewodnika, doskonała atmosfera i feeria smaków – mamy za sobą ostatnie w tym sezonie spotkania z cyklu Gault&Millau Tour.
![Eksplozja dobroczynnej mocy natury w nowych produktach dżemowych Łowicz. Innowacja taka, że Łooo! Eksplozja dobroczynnej mocy natury w nowych produktach dżemowych Łowicz. Innowacja taka, że Łooo!](http://img.kafito.eu/6/113235_130.jpg)
Eksplozja dobroczynnej mocy natury w nowych produktach dżemowych Łowicz. Innowacja taka, że Łooo!
Łowicz prezentuje wyjątkową innowację – pierwsze na rynku dżemy z funkcją prozdrowotną.
![Nowe korniszony marki Krakus – delikatne, chrupkie, o wyjątkowym smaku, na każdą okazję Nowe korniszony marki Krakus – delikatne, chrupkie, o wyjątkowym smaku, na każdą okazję](http://img.kafito.eu/3/113233_130.jpg)
Nowe korniszony marki Krakus – delikatne, chrupkie, o wyjątkowym smaku, na każdą okazję
Na elegancką kolację, imprezę ze znajomymi, uroczysty obiad, kameralne spotkanie z przyjaciółmi.
![DZIEŃ NAUCZYCIELA – PODARUJ HERBACIANY UPOMINEK OD MARKI CZAS NA HERBATĘ W PIĘKNYM WYDANIU DZIEŃ NAUCZYCIELA – PODARUJ HERBACIANY UPOMINEK OD MARKI CZAS NA HERBATĘ W PIĘKNYM WYDANIU](http://img.kafito.eu/b/113225_130.jpg)
DZIEŃ NAUCZYCIELA – PODARUJ HERBACIANY UPOMINEK OD MARKI CZAS NA HERBATĘ W PIĘKNYM WYDANIU
14 października w całej Polsce obchodzony będzie Dzień Nauczyciela. To idealna okazja, aby podziękować wychowawcom za trud włożony w nauczanie oraz inspirowanie młodzieży. Warto uczynić to wręczając gronu pedagogicznemu coś oryginalnego i na dłużej zapadającego w pamięć.
Ograniczone zasoby wodne wyzwaniem dla innowatorów
Ograniczone zasoby wodne wyzwaniem dla innowatorów Negatywne megatrendy, wpływające na globalną branżę rolno-spożywczą, nie omijają również Polski, która została zakwalifikowana do krajów z ograniczonymi zasobami wodnymi.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.