Artykuły prasowe
Znamy laureatów Kulinarnego Pucharu Polski 2016!
We wrześniu br. podczas targów POLAGRA GASTRO 2016 w ramach ,,Kulinarnego Pucharu Polski” wyłoniono najlepszych kucharzy w kraju.
Ryż dziki marki Britta – pradawny sekret kuchni indiańskiej
Ryż dziki, pochodzący z Północnej Ameryki, przed wiekami spożywany był głównie przez Indian. Oczywiście nie bez powodu, stanowi bowiem źródło cennych składników odżywczych, takich jak białko, błonnik czy węglowodany. W ofercie marki Britta znajdziemy ryż dziki, który z łatwością stanie się pyszną
Nowe szaty królów, czyli Fixy w nowych opakowaniach
Odkąd Knorr wprowadził na rynek Fixy, a stało się to w 1993 roku, produkty te zyskały ogromne grono wiernych konsumentów, pomagając Polakom przygotowywać szybko i prosto doskonałe w smaku dania. Teraz produkty zyskują nowy wygląd, gwarantując ten sam doskonały smak.
Nowość WINIARY POMYSŁ NA...
Nowość WINIARY POMYSŁ NA... spaghetti serowo-śmietanowe
Slow life i slow food, czyli powrót do tradycji w polskim wydaniu
Cisza, spokój, smak i jakość – tego w dzisiejszych czasach poszukuje coraz więcej młodych osób. Doceniamy krótkie chwile spędzone przy stole w gronie najbliższych oraz wyjątkowość i niepowtarzalność produktów o tradycyjnym smaku.
Otwarcie trzynastego sklepu Netto w Poznaniu
W czwartek, 6 października, o godzinie 8, przy ulicy Polnej 28, sieć sklepów Netto otworzy swój trzynasty sklep w Poznaniu i 361 w Polsce.
5 sposobów na jesienne zupy
Myślisz, że wraz z latem skończył się czas korzystania z wielu świeżych produktów, z których można przygotować świetne dania? Jesteś w błędzie! Jesień przynosi ze sobą produkty, które pozwolą przyrządzić doskonałe jesienne zupy.
Grzyby i zioła – para doskonała
Grzyby to jeden z najsmaczniejszych darów jesieni. Najczęściej smażymy je lub dusimy w śmietanie i doprawiamy pieprzem oraz solą. Jeśli jednak sięgniemy po zioła, uzyskamy wyjątkowy smak naszych dań.
Smaki nie do podrobienia! O podrobach w nowej odsłonie
Kiedyś traktowane jako dania drugiej kategorii, dzisiaj powracają w wielkim stylu. Kiedyś jako najtańsze pozycje w menu nienajlepszych jadłodajni, a teraz - główni bohaterowie kart wytwornych restauracji. Podroby – otrzymują należną oprawę i zachwycają oryginalnym smakiem.
PrzyGotuj wersję wege
Dla niektórych to rodzaj diety, dla innych - sposób na życie. 1 października obchodzimy Międzynarodowy Dzień Wegetarianizmu.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.
Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.
Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?
Najczęściej czytane artykuły:
Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!
Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.