Zdrowa żywność - poradnik o zdrowiu

Artykuły prasowe

Bakaliowe posypki na świąteczne wypieki!

Bakaliowe posypki na świąteczne wypieki!

2016-11-29

Słodkie serniki, korzenne pierniki i pierniczki, pyszne makowce królują na polskich stołach podczas Świąt Bożego Narodzenia.

więcej »
Gotujmy Zdrowo w Water&Wine

Gotujmy Zdrowo w Water&Wine

2016-11-28

Popularne blogerki kulinarne spotkały się w Water&Wine, aby podsumować ponad dwa lata projektu Cisowianki - Gotujmy Zdrowo

więcej »
Take a Fruit inwestuje w innowacje

Take a Fruit inwestuje w innowacje

2016-11-28

Firma specjalizująca się w dystrybucji świeżych owoców i warzyw do firm oraz instytucji uruchomiła nowoczesną linię do konfekcjonowania produktów, skonstruowaną i wyprodukowaną przez radomską firmę SORTER.

więcej »
Gorący Kubek Knorr i Narodowe Centrum Krwi wspólnie rozgrzeją nasze serca

Gorący Kubek Knorr i Narodowe Centrum Krwi wspólnie rozgrzeją nasze serca

2016-11-28

21 listopada wystartowała ogólnopolska akcja „Rozgrzejmy nasze serca”, która jest wspólną inicjatywą Narodowego Centrum Krwi, Regionalnych Centrów Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa oraz marki Gorący Kubek Knorr.

więcej »
Słodki prezent na imieniny Katarzyny. Wyjątkowy wypiek Fabryki Cukierniczej Kopernik S.A.

Słodki prezent na imieniny Katarzyny. Wyjątkowy wypiek Fabryki Cukierniczej Kopernik S.A.

2016-11-25

Specjalnie z okazji dnia św. Katarzyny, przypadającego na 25 listopada, mistrzowie piernikarstwa z Fabryki Cukierniczej Kopernik wypiekli wyjątkowe, limitowane, toruńskie Katarzynki. Niepowtarzalne, bo wypieczone z ciasta przygotowanego tego samego dnia dokładnie rok temu.

więcej »

Sfinks pracuje nad nową strategią

2016-11-25

Sfinks Polska, spółka zarządzająca największą w Polsce siecią restauracji typu casual dining Sphinx oraz sieciami Chłopskie Jadło i WOOK, przygotowuje nową strategię, dzięki której ma efektywniej budować swoją wartość wobec coraz bardziej odczuwalnego w działalności wpływu zmian w otoczeniu gospodarczo-prawnym.

więcej »
FRoSTA rośnie i inwestuje w Polsce

FRoSTA rośnie i inwestuje w Polsce

2016-11-25

Nowa hala produkcyjna, rozbudowa magazynów i parkingów to plany inwestycyjne w fabryce FRoSTY na lata 2016-2017. Inwestycja jest efektem rekordowych wyników firmy w ubiegłym roku oraz dynamicznego rozwoju eksportu.

więcej »

Najwyższa jakość doznań podczas Tygodnia Kuchni Włoskiej

2016-11-25

Prezentacja włoskich produktów spożywczych i win, popularyzacja diety śródziemnomorskiej, szkolenia dla kucharzy, specjalne menu degustacyjne we włoskich restauracjach – to założenia Tygodnia Kuchni Włoskiej obchodzonego w dniach 21-27 listopada w 105 krajach na całym świecie.

więcej »
WAWABED wśród najlepszych obiektów hotelowych na świecie!

WAWABED wśród najlepszych obiektów hotelowych na świecie!

2016-11-25

TripAdvisor przyznał warszawskiemu butikowemu obiektowi hotelowemu WAWABED nagrodę Travellers' Choice.

więcej »
Rzeczywista wartość świątecznego podawania

Rzeczywista wartość świątecznego podawania

2016-11-24

Segment usług cateringowych wyceniany jest na 4,5 mld złotych, co stanowi blisko 18,5 mld złotych rynku gastronomicznego w Polsce. Jak się ma zatem jego świąteczna odsłona? Jakie są trendy na rynku usług świątecznego cateringu i przewidywane kierunki rozwoju w naszym kraju?

więcej »

Wyszukiwarka:

Ostatnio dodane artykuły:

Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach? Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.

Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca! Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!

HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza” HELIO sponsorem głównym imprezy charytatywnej „Muzyka nie wyklucza”
Z radością informujemy, że marka HELIO została sponsorem głównym wyjątkowego wydarzenia charytatywnego „Muzyka nie wyklucza”. Celem projektu jest wsparcie osób z niepełnosprawnościami oraz promowanie integracji i równości poprzez sztukę.

Świąteczne dania w ekspresowym tempie z bakaliami BackMit
Przed nami Święta. Czas spotkań przy choince, radosnego ucztowania i…wielu godzin spędzonych na komponowaniu menu.

Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia? Jak cieszyć się Bożonarodzeniowymi smakołykami bez wyrzutów sumienia?
Święta, święta… a co po świętach? Ociężałość, zły nastrój, detoks? Otóż nie! Ten magiczny, wyczekiwany czas w roku nie powinien zakończyć się poczuciem winy, że sylwetka ucierpi przez chwilę przyjemności, jaką jest rodzinne rozkoszowanie się jedzeniem. Jak temu zapobiegać?

więcej »

Najczęściej czytane artykuły:

Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca! Pistacjowe propozycje w zimowym menu Starbucks® podbiją serca!
Nowy rok to świetna okazja, by odkryć coś nowego. Zimowa oferta Starbucks® z pistacjowymi smakami z pewnością zachwyci! Od 7 stycznia w kawiarniach pojawią się limitowane Pistachio Flavour Latte oraz pyszne pistacjowe wypieki!

Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach? Czy dobrze zamroziłeś żywność po świętach?
Sprawdź, na co warto zwrócić uwagę.

więcej »
Regulamin, Polityka Prywatności i Polityka Cookies Grupy Kafito