Artykuły prasowe

Nowe aromatyczne pierniki lukrowane pod marką Lambertz – serca zdobione czekoladą i pierniczki lukro
Doskonałość rodzi się z pasji i doświadczenia – to właśnie dlatego pierniki marki Lambertz od ponad 300 lat niezmiennie zachwycają smakiem kolejne pokolenia.

NEKTAR Z POMARAŃCZY I ROKITNIKA marki RABENHORST – ZADBAJ O ODPORNOŚĆ ORGANIZMU
Marka Rabenhorst specjalizuje się w produkcji wysokogatunkowych soków owocowych od ponad 200 lat.

Twaróg Sernikowy mielony Piątnicy – niezastąpiony na święta
Sernik –trudno sobie wyobrazić bez niego świąteczny, bożonarodzeniowy stół. Słodki, puszysty,pełen bakalii… Dzięki OSM Piątnica jego przygotowanie zajmie znacznie mniej czasu.

Blisko 55 ton żywności dla potrzebujących od klientów Lidla – finał Świątecznej Zbiórki Żywności
Już po raz kolejny sieć Lidl wzięła udział w Świątecznej Zbiórce Żywności, organizowanej przez Banki Żywności.
Koszyk cen: Święta 2015 nie będą droższe od ubiegłorocznych
Jak wynika ze świątecznego badania Koszyk cen dlahandlu.pl, przeprowadzonego w 9 sieciach hipermarketów i dyskontów w 8 miastach w Polsce, Auchan i Kaufland utrzymały pozycję liderów cenowych, choć Kaufland coraz mocniej zbliża się do konkurenta.
Magia smaku-wywiad z Michelem Rothem
Dla niego musi zadziać się „to coś”, pomiędzy daniem – które zostało podane, pomiędzy członkiem jury – który je ocenia oraz pomiędzy kandydatem – który to danie zaprezentował. Na tym polega właśnie magia.
Wędliny bez konserwantów na święta
W święta Bożego Narodzenia przygotujmy na rodzinne ucztowanie więcej zdrowych produktów bez konserwantów. W ofercie Madej Wróbel znajdziemy takie smakowitości.

Na sylwestra i karnawał – Ciasto francuskie od FRoSTY
Szybkie w przygotowaniu i uniwersalne – świetnie komponuje się z niemal każdym składnikiem, od owoców, przez warzywa po mięsa czy ryby. Szukasz pomysłu na karnawałowe menu? Ciasto francuskie FRoSTY sprawdzi się doskonale, jako baza imprezowych smakołyków.

Kolporter otwiera kolejny salon ze strefą bistro
Nowy salon prasowy Kolportera ze specjalną strefą bistro – Top Presso – otwarto 16 grudnia br. w Mazowieckim Szpitalu Specjalistycznym w Radomiu. To jeden z większych punktów tego typu – radomski salon ma ponad 90 m. kw.
Mikołajkowe prezenty od SUBWAY®
Czy znacie już Kurczaka Buffalo? Na pewno tak! Wielbiciele kulinarnych przygód zdążyli pokochać smak nowego suba.
Wyszukiwarka:
Ostatnio dodane artykuły:
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.
Przenieś się prosto do Włoch dzięki nowościom od Starbucks
Już od 24 czerwca w kawiarniach Starbucks przeniesiemy się prosto do słonecznych Włoch, dzięki najnowszej linii mrożonych kaw o smaku tiramisu. Ciesz się długimi, letnimi dniami i chwilami na świeżym powietrzu z wyjątkowymi napojami, których każdy łyk smakuje jak wakacje!
Nowe kolekcje Waterdrop - Wildberry Fusion i Paradise Fusion w letnich smakach
Nowością od Waterdrop są dwa wakacyjne smaki w edycji limitowanej – Wildberry Fusion, który nawiązuje do owoców leśnych, które spotkać można podczas letnich wycieczek w góry. Drugi, Paradise Fusion, przywołuje urlop w tropikach i relaks przy basenie.
Fresh&Fruity Citrus Lemonade – orzeźwiający smak lata!
Marka Fresh&Fruity, znana z owocowych galaretek z nadzieniem, rozszerza swoją ofertę o nowy, limitowany smak dostępny wyłącznie latem – Citrus Lemonade.
Najczęściej czytane artykuły:
Kolejna kawiarnia Starbucks już otwarta
W tym roku Starbucks rozszerzył swoją obecność o cztery nowe miasta, a 15 lipca otworzy się kolejny lokal w Bielsku-Białej, który będzie 90. w Polsce. Dzięki tym otwarciom marka zbliża się do swoich Gości, oferując kawę 100% Arabica i unikalną atmosferę w każdej kawiarni.
Stefano Terrazzino czuwa nad Pinsą Italiana z Żabki i szuka zespołu testerów
W Żabce robi się naprawdę włosko! Do zespołu dołączył właśnie Stefano Terrazzino – tancerz, artysta i miłośnik włoskiej kuchni – który jako nowy Ekspert Włoskości będzie czuwał nad autentycznością i smakiem Pinsy Italiana – przygotowywanej z długo dojrzewającego ciasta, ręcznie formowanej.